ŽENA ČISTILA KUĆU PRED PRAZNIKE I NAŠLA STARI LOTO PAPIRIĆ: DEDA MRAZ joj doneo NEVIĐENE PARE, nećete verovati
Ilustracija, Foto: Printscreen/TVPrva

au, nećete verivati

ŽENA ČISTILA KUĆU PRED PRAZNIKE I NAŠLA STARI LOTO PAPIRIĆ: DEDA MRAZ joj doneo NEVIĐENE PARE, nećete verovati

Žena našla stari loto listić i osvojila pare

Objavljeno:

Kada je naletela na taj stari listić, prvo je htela da ga baci, a onda ga je pogledala malo bolje. Zapanjila se kada je shvatila da je osvojila 99.530 evra, objavili su nemački mediji, a prenosi „Njujork post“. Žena je želela da ostane anonimna, ali se zna da je iz Magdeburga.

Igrala je „Lotterie Super 6“ još u februaru 2021. godine i navodno je stavila listić u fioku stola i zaboravila na njega. Uložila je oko 40 evra igrajući istih šest kombinacija, uplativši pretplatu na izvlačenja tokom četiri nedelje.

Loto
foto: Printscreen TV Prva

"Ne mogu da verujem! Osećaj je kao ponovno otkrivanje zaboravljenog blaga", rekla je srećna dobitnica novinarima, otkrivši da joj je odmor prvi na spisku ideja kako potrošiti novac.

Službenici lutrije rekli su da je listić bio u besprekornom stanju kad su ga primili. Inače, u jednoj oblasti Nemačke se još traže dobitnici koji su 2021. godine ukupno osvojili 597.200 evra, a do sada se nisu javili. Dobici iz 2021. godine mogu se podići najkasnije do 31. decembra 2024. godine.

Bonus video:

03:02

UPOZORAVAO SAM DA SE U SRBIJI SPREMA NOVI 5. OKTOBAR Bratina: U Srbiji nema prave srpske opozicije, ovo je protivdržavno dejstvo

(Espreso/NajŽena/Vesna Vukadinović/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.