"NADAM SE DA ĆE SIN UMRETI PRE MENE": Nakon morbidne izjave STARLETA platila SUMANUTU cifru za zbrinjavanje deteta
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/BBC

jezivo

"NADAM SE DA ĆE SIN UMRETI PRE MENE": Nakon morbidne izjave STARLETA platila SUMANUTU cifru za zbrinjavanje deteta

Britanska starleta dala je izjavu koja je naježila mnoge ljude

Objavljeno:

Britanska starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs poznata je po svojoj hrabrosti i posvećenosti svojoj porodici, posebno svom dvadesetogodišnjem sinu Harviju, koji se suočava sa različitim zdravstvenim izazovima, a u jednom periodu života je imao 180 kilograma. Teški izazovi i borba za zdravlje Harvi, Kejtin sin, rođen je sa retkim poremećajem koji utiče na funkciju mozga, što je dovelo do brojnih zdravstvenih problema. Sa svojih dvadeset godina, Harvi se suočavao sa gojaznošću, koja je dovela do poteškoća u disanju. Kejti je otvoreno govorila o svojim strahovanjima i zabrinutostima u vezi sa sinovljevim zdravljem, ističući njegovu hrabrost i upornost u suočavanju sa izazovima.

Majka
foto: Printscreen/: YouTube/ Channel 4 Lifestyle

Ljubav i posvećenost porodici Kejti Prajs je majka petoro dece, a njen odnos sa sinom Harvijem posebno je inspirativan. Njena posvećenost brizi o sinu, kao i otvorenost o izazovima sa kojima se suočava, ističu važnost porodične ljubavi i podrške u teškim vremenima. Njena iskrenost o svojim strahovima i nadama za Harvijevu budućnost dodatno ističe snagu majčinske ljubavi. Obrazovanje i podrška za Harvija Harvi je smešten na fakultetu koji pruža medicinsku negu i obrazovanje za mlade sa složenim invaliditetom. Kejti je uložila u Harvijevo obrazovanje, upisujući ga na fakultet koji pruža specijalizovanu i sveobuhvatnu podršku. Tu godina košta oko 400.000 evra, a nastava počinje uskoro. Njena posvećenost osigurava da Harvi dobije neophodnu negu i obrazovanje koje mu je potrebno za napredak i razvoj.

Bonus video:

02:47

STAVLJAJU PETARDE DRUGOVIMA U KAPULJAČU I U USTA! Pedijatar izneo zabrinjavajuće podatke o povredama dece: SVAKE GODINE SVE GORE!

(Espreso/Republika/N.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.