NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARA: Škorpije neka izbegnu RIZIK od ovoga, Bikovima se smeši DOBITAK
Horoskop, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARA: Škorpije neka izbegnu RIZIK od ovoga, Bikovima se smeši DOBITAK

Šta svakom znaku Zodijaka donosi prva praznična nedelja u januaru

Objavljeno:

Ovan

Ponekad je važno suočiti se s izazovima kako biste dokazali svoju zrelost i spremnost za različite situacije. Pouzdajte se u svoju intuiciju. S podrškom bliskih osoba, možete prevladati sve na pozitivan način. Mudro balansirajte mudrost, emocije i strast kako biste pronašli zajednička rešenja u ljubavnom životu.

Bik

Delujete vrlo oprezno i ne želite preuzeti preveliki rizik u poslovnim ili finansijskim dogovorima. Ipak, suočavate se s izazovima koji nisu po vašoj volji. Potražite savet od iskusnije osobe na vreme. Na kraju, sve će se rešiti u vašu korist. Žudite za više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Ponekad partner ima neobične ideje koje izazivaju vašu emotivnu nesigurnost.

Blizanci

U saradnji s kolegama, sada možete rešiti niz važnih pitanja. Nastavite podsticati dogovore i saradnju s različitim osobama. Trudite se da vaše finansijske zahteve shvate ozbiljno. U vezi s ljubavnim partnerom, prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne odustajte. Važno je da širite pozitivnost oko sebe i kontinuirano podstičete voljenu osobu na promene.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Rak

Imate dobar predosećaj, a uspeh vam je na dohvat ruke. Finansijsko poboljšanje i bolji standard obradovaće vas. Ne samo da imate dobre procene u poslu, već stičete i nove pristalice, što vam olakšava mnoge situacije. Osećate da se nalazite na prekretnici u ljubavi i prihvatate razne izazove s pozitivnim osećajem.

Lav

Nalazite se korak ispred drugih jer dobro predviđate reakcije u poslovnim pregovorima. Shvatate da savremeniji pristup donosi dugoročniji uspeh. Postavljate visoke standarde pred partnera, ali vaša podrška može pozitivno delovati na različite načine. Emotivni izazovi su prilika za filtriranje odnosa.

Devica

Obratite pažnju na nove poslovne mogućnosti kako biste unapredili svoju poziciju. Ako prepustite stvarima da idu svojim tokom, neko drugi vas može preteći. Gledate na svet oko sebe s vedrijim tonovima i osećate se zadovoljno uz voljenu osobu.

Vaga

Delujete vrlo ambiciozno i jasno dajete do znanja da ne želite konflikte. Pažljivo procenjujete situacije koje mogu zahtevati rizik ili ulaganje novca. Potrebna vam je harmonija u porodici kako biste postigli bolju psihološku ravnotežu. Partner vas može podstaknuti na pozitivne reakcije i izlive emocija.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Škorpion

Okolina deluje promenljivo, teško je predvideti reakcije. Bolje je pridržavati se proverenih pravila i izbeći rizik. Odložite neke obaveze dok ne budete imali bolje uslove. Odnos s partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih "slatkih snova".

Strelac

Delujete pozitivno i angažovano na različitim poljima. Prenosite stvaralački impuls na svoju okolinu, što olakšava ostvarenje planova. Nema potrebe za novčanim rizicima ili zaduživanjem. Pažljivije osluškujte poruke od bliskih ljudi. Bolje je pokazati skromnost u ponašanju.

Jarac

Potrebno je osmisliti dobar plan i ostati dosledan u sprovođenju, posebno pred saradnicima koji vas osporavaju. Nakon poslovnog ubeđivanja, situacija će se promeniti u vašu korist, ali ostanite uporni. Prepustite se različitim emocijama u odnosu s partnerom.

Vodolija

Razmislite o promenama u dogovoru s saradnicima kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju. Slobodno insistirajte na svojim idejama jer imate pouzdane znakove o uspehu. Emotivno ste spremni učiniti nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Ribe

Imate važne ciljeve koje možete ostvariti na razne načine. Važno je osmisliti dobru poslovnu strategiju na osnovu koje možete ostvariti svoje planove. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavi, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Prepustite se svojim osećanjima

Bonus video:

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.