NAJBOLJI SAVETI ZA DEOKRACIJU PRAZNIČNE TRPEZE KAKO BI VAM GODINA BILA PUNA NOVCA: Ispoštujte ova PRAVILA za sreću
Ilustracija, Foto: Profimedia

VEROVANJA

NAJBOLJI SAVETI ZA DEOKRACIJU PRAZNIČNE TRPEZE KAKO BI VAM GODINA BILA PUNA NOVCA: Ispoštujte ova PRAVILA za sreću

Dekoracija doma i praznične trpeze treba da bude lepa, maštovita, ali morate da znate da je sve važno i da ima neku simboliku

Objavljeno:

Važne su boje, važan je oblik, sve sa sobom nosi neko verovanje i simboliku.

Okrugli stolovi, ali i okrugli kolačići - da privučete novac

Sve što je u obliku kruga privlači novac, pa su tako okrugli stolovi bolji od kvadratnih i pravougaonih. Takođe, veliko ogledalo udvostručiće obilje i uneti dobru energiju u vaš dom.

Tokom praznika u domu treba da bude što više metalnih i okruglih stvari, na primer srebrnih i zlatnih zvončića. Najbolje bi bilo da ih razbacate po uglovima.

Nova godina, Novogodišnja jelka, Jelka, Ukrasi
foto: Privatna arhiva

Dekoracijom privucite sreću u svoj dom: Jelku nikako ne stavljajte ispod stepenica već ovde, a važno je da bude viša od najvišeg ukućanina

Tradicionalno zelenilo možete istaći i zelenim, baršunastim ili svilenim trakama i zelenim i belim svećama jer zelena je takođe boja novca.

Kolači neka budu beli i okrugli.

Obavezno nešto skupo

Da biste sebi obezbedili obilje, treba da se na vašoj trpezi nađe i nešto skupe. Na primer, neko skuplje vino. Kad prizivamo obilje, moramo sebi da priuštimo barem minimum obilja koje inače ne bismo priuštili tokom godine jer tako podstičemo protok novčane, odnosno bogate energije.

Zelena boja božićnog drveta vizuelno je u ravnoteži sa crvenom, ali prema feng šui filozofiji, podstiče element vatre, pa drvo ukrasite i mirnijim tonovima.

Novogodišnji ukrasi, Nova godina, Cene
foto: Tamara Trajković

Plava, crna i ljubičasta za neprestani dotok sreće

Za porodičnu stabilnost pobrinuće se kristalna dekoracija koja simbolizuje element zemlje, a neprestani dotok sreće u porodicu donose boje vode – plava, crna i ljubičasta. Za ukrašavanje koristite venčiće i svetiljke, a postavite ih u visini očiju jer ćete tako podići vibracije prostora i raspoloženje svih ukućana.

Lampice nikako na plafon, okvire i grede

Kada stavljate lampice koje su dobrodošle, ali ne u visokim delovima kuće. Dakle, lampice ne stavljajte na mesta poput plafona, greda, okvira vrata i prozora, jer će crpiti energiju, stvoriti anksiozne situacije ili dovesti do naprezanja očiju, glavobolje ili besa.

Od lampica su bolji izbor sveće, a njihovo paljenje pročišćava energiju.

BONUS VIDEO

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/24sedam/K.O./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.