NAPRAVITE DOMAĆI LOSION OD SAMO TRI SASTOJKA: Nećete verovati kako briše BORE i vraća MLADALAČKU SVEŽINU (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok/storyoffran

Isprobajte

NAPRAVITE DOMAĆI LOSION OD SAMO TRI SASTOJKA: Nećete verovati kako briše BORE i vraća MLADALAČKU SVEŽINU (RECEPT)

Pomaže u tome se smanji crvenilo, iritacija i otok, čisti koža, osvežava je i tonizira

Objavljeno:

Ovaj domaći losion od lišća peršuna i limunovog ili jabukovog soka pomoći će vam da očistite kožu i uklonite tamne fleke i pege sa lica. Priprema ovog losiona je vrlo jednostavna.

Peršun je poznat po izbeljivanju i regeneraciji, često se koristi u mnogim kozmetičkim preparatima, a bogat je i vitaminima i mineralima.

Pomaže u tome se smanji crvenilo, iritacija i otok, čisti koža, osvežava je i tonizira. Koristi se za negu područja oko očiju. Veruje se da pomaže u uklanjanju akni i bubuljica.

Šta vam je potrebno za ovaj losion:

  • 2 kašike sitno iseckanog peršunovog lista
  • 1 kašičica limunovog soka ili jabukovog soka
  • 200 ml vode
Limun
foto: Printscreen/Youtube/CarnexWeb

Priprema: Seckani svež peršun preliti sa 200 ml ključale vode i ostaviti da se krčka 15 minuta. Uklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kada se ohladi dodati 1 kašičicu limunovog soka ili jabukovog soka. Sipajte smešu u staklenu posudu. Držite ga u frižideru.

Kako se koristi: Ovaj domaći losion savršeno popunjava bore, čisti i uklanja mrtvu kožu. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, peršun pomaže u uklanjanju tamnih mrlja. Koristite ga svakodnevno (ujutru i uveče pre spavanja), nakon mesec dana fleke i prljavština na licu će nestati.

Za oči: Ako želite da uklonite podočnjake i crvenilo oko očiju, napravite isti losion samo bez limunovog soka. Natopite vatu losionom i stavite je u oči ujutru i uveče.

Ovo je samo alternativni način, oko detalja se posavetujte sa dermatologom.

BONUS VIDEO:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Najžena/Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.