OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI TROŠE I POSLEDNJI DINAR NA GLUPOSTI: Ne znaju kad je dosta i zato su UVEK BEZ PARA
Kupovina, Foto: Profimedia

saznajte

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI TROŠE I POSLEDNJI DINAR NA GLUPOSTI: Ne znaju kad je dosta i zato su UVEK BEZ PARA

Ne mogu da se odupru ovoj kupovini, to je prosto jače od njih

Objavljeno:

U svetu astrologije horoskopski znaci mogu uticati na različite aspekte naših života, uključujući i navike potrošnje, posebno kada je reč o kozmetici i šminki. Neki znakovi Zodijaka imaju tendenciju da više troše na svoj izgled, dok drugi preferiraju jednostavniji i ekonomičniji pristup. U ovom zanimljivom uvidu u astrološki svet, istražujemo pet znakova koji najverovatnije troše najviše novca na kozmetiku i šminku - bukvalno im nije žao da poslednji dinar iz novčanika daju samo da bi se mackali i uživali u svom sjaju.

1. Lav: Ulažu u samopouzdanje

Lavovi, koji vole da zablistaju, biraju šminku koja odražava njihovu unutrašnju zvezdu. Prednost daju skupocenim brendovima i proizvodima koji ističu njihovu dramatičnost i harizmu. Sjajne palete sjenki, luksuzni puderi i ekskluzivni parfemi su neizostavni u toaletnom ormariću svakog Lava. U njihovoj kozmetičkoj torbici, sve je o dizajnu a ponajviše kvalitetu. Lavovi ne štede kada je u pitanju njihov izgled, smatrajući da je to ulaganje u samopouzdanje.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

2. Bik: Vole visoki kvalitet

Bikovi vole kvalitet i komfor, te biraju kozmetiku koja odražava njihovu ljubav prema kvalitetu i luksuzu. U njihovim kozmetičkim nesesetima dominiraju proizvodi koji su ne samo skupi, već i visokokvalitetni. Sjajne teksture, bogati mirisi i proizvodi koji traju celoga dana njihov su izbor. Bikovi su spremni da investiraju u proizvode koji donose dugotrajan užitak i zadovoljstvo. Njihova potraga za savršenstvom u šminki je neprestana.

3. Vaga: Prirodna kozmetika u vrhunskom pakovanju

Vage, uvek u potrazi za skladom, biraju šminku koja je elegantna i sofisticirana. Njihov izbor je usmeren ka proizvodima koji nude besprekornu završnicu i ističu njihov negovan prirodan izgled. Ne ustručavaju se da potroše sve pare na proizvode koji stvaraju savršenu ravnotežu u njihovom izgledu. Vage cene estetiku i pažljivo biraju kozmetiku koja odražava njihovu ljubav prema lepoti a naročito prirodi. Njihova torbica za šminku je poput umetničkog platna, sa pažljivo odabranim bojama.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

4. Škorpija: U službi misterioznog utiska

Škorpije preferiraju intenzivnu i dramatičnu šminku koje odražava njihovu strastvenu prirodu. U njihovo kolekciji nalaze se proizvodi koji doprinose stvaranju zagonetnog izgleda. Tamne nijanse, smele teksture i parfemi sa misterioznim notama su njihov izbor. Škorpije biraju šminku koja privlači pažnju i ostavlja snažan utisak. Njihov neseser je kao tajanstveni sanduk sa zavodljivim blagom koji ističe njihovu misterioznost.

5. Blizanci: Što više, to bolje

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi, što se odražava i u njihovom izboru šminke. Njihova kolekcija je šarolika, sa različitim stilovima i brendovima. Od svetlucavih senki do hrabrih mat ruževa, Blizanci vole da eksperimentišu. Njihova šminkerska torba je kao kutija iznenađenja, puna različitih opcija za svaku priliku. Blizanci uživaju u istraživanju novih trendova i ne boje se da isprobaju nešto novo. Njihova kozmetika možda nije najskuplja moguća, ali je ima toliko, da kad se stavi na gomilu, ima strahovito veliku vrednost.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.