SUTRA NAS OČEKUJE POSLEDNJI PUN MESEC U 2023. GODINI: Evo kakvi UDARI se SPREMAJU ovim ljudima
Pun mesec, Foto: Profimedia

astro

SUTRA NAS OČEKUJE POSLEDNJI PUN MESEC U 2023. GODINI: Evo kakvi UDARI se SPREMAJU ovim ljudima

Povedeni emocijama, besom i suzama možemo se susreti sa najdubljim delom svoje duše, a to nekima može teško pasti

Objavljeno: 11:01h

U sredu, 27. decembra, očekuje nas poslednji pun mesec u 2023. godini, postavljen na 11 stepenu vodenog znaka Raka. Ova pozicija stvara emotivnu atmosferu, a borba između srca i glave, emocija i razuma, će biti naglašena. Opozicija Meseca i Sunca će izazvati velike promene, posebno za Rakove koji će doživeti pojačan priliv emotivnosti.

Astrološkinja Milica Radović upozorava da se pripremimo za sutrašnji dan, 27. decembar, jer nas čeka poslednji pun mesec u 2023 godini! Evo šta kaže!

Mesec će biti postavljen na 11 stepenu vodenog znaka zodijaka Raka koji daje emotivnu notu čitavoj već dovoljno turbulentnoj situaciji na nebu. Osećanja će biti uzburkana, a na kraju dana ćemo se svi zapitati da li stvarno treba da slušamo srce?

Mesec
foto: Espreso

Povedeni emocijama, besom i suzama možemo se susreti sa najdubljim delom svoje duše, a to nekima može teško pasti. Hajde da vidimo koji će to znaci biti zahvaćeni ponajviše ovom energijom punog meseca u Raku.

Mesec će oformiti opoziciju sa Suncem sto predstavlja borbu izmedju srca i glave, emocija i razuma. Nećemo umeti da iznivelišemo želje naše duše i potrebe koje proizilaze iz našeg svesnog dela ličnosti. Biće velikih previranja u životima mnogih, pa budite spremni na gigantske obrte!

Rak

U vašem znaku je 27. decembra pozicioniran Mesec koji predstavlja osećanja, nežnost i ženski princip tako da ovaj znak, ukoliko je osoba ženskog pola, može doživeti povećan priliv emotivnosti sa kojom će teško da se nosi.

Pokušajte da se uravnotežite i iskoristite ovaj period za neke druge životne aspekte poput dobrih prilika za daleka putovanja tokom prazničnih dana.

Bik

Ovaj pun Mesec pridodaje drami koju je proizvela Venera na 27. stepenu Škorpije. Nemojte dozvoliti da emocije rukovode vašim životom ove srede. Usredsredite se na simboliku Sunca koje predstavlja razum i identitet, pa iskoristite ovaj dan za sumiranje sopstvenih uspeha i postignutih ciljeva i na takvim temeljima napravite detaljan plan svojih planova za 2024. godinu.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Vaga

Možete očekivati problem na poslovnom planu, jer su vam na radnom mestu upletene neuzvraćene emocije. Svađe su moguće. Uzdržite se od teških reci. Ne palite vatru i držite se istine. Neke informacije koje budete dobili od bliskih ljudi više će zvučati kao laž i prevara, pa ćete ih u poslednjim danima 2023. godine proglasiti neprijateljima.

Jarac

Pun mesec se javlja u vašem bračnom sektoru, pa na ovaj dan možete doneti drastičnu odluku o braku ili o razvodu.

Kraj decembra je za vas ključni datum, kada će od ove odluke zavisiti pitanje gde ćete živeti 2024. godine i kuda će vaš život ići dalje. Verovatno će 27. decembra vaš partner biti taj koji će vam izneti svoju odluku, što za vas može postati duboko psihološko otkrovenje.

Saturn, vladar vašeg znaka, biće u znaku Riba u vreme punog meseca, a on je odgovoran za dubinu emocionalnih iskustava. To znači da ćete 27. decembra biti osetljivi, ali ćete moći da razgovarate o svim pitanjima koja vas tiču.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso//Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.