OVO SU NAJJAČE EROGENE ZONE KOJE DOVODE DO VRHUNCA SVAKU ŽENU: Jedna tačka im je najosetljivija - tražiće JOŠ
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

PRAVI POTOP!

OVO SU NAJJAČE EROGENE ZONE KOJE DOVODE DO VRHUNCA SVAKU ŽENU: Jedna tačka im je najosetljivija - tražiće JOŠ

Klasične erogene zone, koje svi već dobro poznajemo, nisu jedini razlozi za odličan odnos ispod čaršava

Objavljeno:

Mnogi se nalaze po celom telu, a verujemo da za neke niste ni svesni. U nastavku vam donosimo deset najboljih erogenih zona koje morate istražiti za najbolji mogući užitak, piše Healthy women.

Unutrašnja strana butine

Ovaj deo tela je veoma osetljiv, a plus, blizu je polnih organa, što automatski podiže atmosferu i libido partnera. Lagano dodirnite unutrašnju stranu butina prstima, ali za još jaču stimulaciju koristite jezik ili usne.

Uši

Zbog osetljivosti kože i čulnih receptora, uši za mnoge mogu biti senzualna zona. Lagano ljubljenje, lizanje ili griženje ušne resice nikada nije naodmet.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Usne

Na usnama ima više nervnih završetaka nego na bilo kom drugom delu tela. Zato, ne koristite usne samo za ljubljenje. Dodirivanje prstima, jezikom ili lagano grickanje donje usne trebalo bi da bude sastavni deo vaših ljubavnih igara.

Vrat

Ova zona zaista ne treba mnogo objašnjenja. Osetljivost vrata je dobro poznata, posebno kada je u pitanju ljubljenje. Ali čak i lagani dodir prstima može zaista uzbuditi vašeg partnera.

Klitoris

Ovo zaista ne treba mnogo objašnjavati jer je to najčešći uzrok ženskog orgazma. Prsti, vibrator ili jezik – uz pravi tempo, zadovoljstvo je neupitno. Stimulišite sve ostale erogene zone i tek tada dođite do ove najintenzivnije za najduže moguće zadovoljstvo.

Orgazam
foto: Profimedia

Stopala

Mnogo je ljudi sa pravim fetišem stopala, a uz to dolaze i razne igre sa ovim udom u glavnoj ulozi. Masaža stopala, lagano lizanje ili dodiri, svako ima svoju omiljenu predigru, a ne znaš dok ne probaš.

Područje iza kolena

Iako se ovom delu tela nikada ne pridaje mnogo pažnje, može biti veoma zanimljivo kada partner počne da vas dodiruje baš ovde. Koža je ovde veoma tanka i takođe puna nervnih završetaka, pa preporučujemo da pokušate sa stimulacijom, možda se to dopadne vašem partneru.

Pupak

Najveća prednost ove zone je blizina međunožja, čime se podiže atmosfera. Koristite jezik ili vrhove prstiju i lagano se spustite stomakom do najerogenije zone, ali prvo se zaustavite na pupku i posvetite mu pažnju koja će dodatno uzbuditi vašeg partnera.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Unutrašnji deo zgloba

Još jedna neočekivana i vrlo erogena zona. Lako možete osetiti puls u ovoj oblasti i učiniti ga još bržim. Masirajte ga vrhovima prstiju, jezikom ili usnama.

Bradavice

Ovo je još jedna poznata erogena zona. Stimulacija bradavica aktivira iste delove mozga kao vagina i klitoris, tako da je apsolutno jasno zašto ih ne treba zanemariti.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.