TRI HOROSKOPSKA ZNAKA PREKIDAJU ČAK I NERASKIDIVE VEZE U NAREDNOM PERIODU: Sutra počinje, a evo kako će se završiti
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

pažnja

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA PREKIDAJU ČAK I NERASKIDIVE VEZE U NAREDNOM PERIODU: Sutra počinje, a evo kako će se završiti

Tri horoskopska znaka prekidaju svoje karmičke veze od 21. decembra 2023. godine

Objavljeno: 13:26h

U narednom periodu tri znaka će biti fokusirana na svoje karmičke veze. Reč je o Blizancima, Rakovima i Devicama.

Ako za neki astrološki tranzit možemo da kažemo da ubrzava događaje i fokusira energiju da se stvari što pre završe onda je to tranzit Meseca u kvadratu sa Merkurom. Od 20. decembra imamo priliku da iskusimo tačno šta ovaj tranzit nudi, iako nas rezultati mogu iznenaditi.

Postoje ljudi koje susrećemo tokom života za koje znamo, u našim srcima, da su privremena pojava. Karmička veza je u našim životima sa svrhom - da nas nešto nauči. Tri horoskopska znaka prekidaju svoje karmičke veze od 21. decembra 2023. godine.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

BLIZANCI

Volite svoje prijatelje kao i svi drugi, pa kada dođete na to mesto kada u srcu znate da kraj ovog prijateljstva mora da dođe, osećate se tužno, ali i rezignirano. Shvatili ste da je ono što imate sa tom osobom bilo relevantno za određeni period u vašem životu ali da je to vreme sada prošlo. I u redu je. Tokom tranzita Meseca u kvadratu sa Merkurom, shvatićete da je vreme da krenete dalje.

Već od 20. decembra ste počeli da osećate kako se nešto menja i u narednom periodu će se u vama jednostavno posložiti ideja da vam je nemoguće da nastavite dalje sa tom osobom. Nisu sva prijateljstva skrojena da traju zauvek i ovo koje se sada bliži kraju je poslužilo svojoj svrsi. Energija koja dolazi sa Mesecom u kvadratu sa Merkurom će vas voditi do novog razumevanja onoga što je ta osoba bila za vas. Bila je okosnica, pravi prijatelj, sistem podrške kada vam je trebalo. Uvek ćete ih ceniti i pustićete ih da odu, jer znate da je tako treba.

RAK

Bilo vam je jako zabavno sa tom osobom ali duboko u srcu znate da se nešto promenilo i da je možda došlo vreme da prihvatite da taj jedini prijatelj možda neće biti u tvom životu zauvek. Ili se nedavno dogodilo nešto što vas je probudilo, ili ste vi i ta osoba polako ali sigurno shvatili da je kraj vašeg prijateljstva samo deo prirodnog procesa. Tokom tranzita Mesečevog i Merkura, osetićete poriv da se distancirate od te osobe.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Ovo je intuitivni osećaj koji ne možete da poreknete, pa iako vaš prijatelj to možda još ne zna, i on će shvatiti da čak i prijateljstva imaju svoj rok trajanja. Iako sa sobom nosi trunku tuge, prekid ove karmičke veze je neizbežan. Od ove karmičke veze ste mnogo naučili, ali oboje ste 'prerasli' prijateljstvo i prepoznajete koliko ste jedno drugome značili. Imali ste karmičku vezu i dovršili ste ono što je bilo potrebno.

DEVICA

Ispostaviće se da osoba u koju ste imali najviše poverenja nije onakva kakva se predstavljala. Možda ste previše verovali ovoj osobi, misleći da će ona, budući da se tako dobro slažete, prirodno biti stalno u vašem životu. Niste znali kako da prepoznate ko vam je pravi prijatelj u životu. Tokom Meseca u kvadratu sa Merkurom, um će vam postati izrazito bistar i biće vam posebno jasno koje sledeće korake treba da preduzmete.

Budući da ovaj prijatelj nije bio uz vas u trenutku kad vam je bilo potrebno, počeli ste da ga doživljavate kao nekoga sa kim možete da budete samo pod određenim uslovima poput zabave ili izlaska u grad. Ovo je osoba koja ima svrhu, a ta svrha nije bila da bude uz vas. Šta je učinjeno, učinjeno je i ne možete više da verujete ovoj osobi. Možda je vreme da ih pustite, jer znate da vam treba više od običnog noćnog izlaska u grad. Potreban vam je pravi prijatelj od poverenja.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.