ŽENA OTKRILA KAKO DA OČISTITE MOKRE CIPELE OČAS POSLA: Njoj je to SVAKODNEVNA PRAKSA, smučilo joj se da ČISTI
Ilustracija, Foto: Stefan Stojanović

MORATE ZNATI

ŽENA OTKRILA KAKO DA OČISTITE MOKRE CIPELE OČAS POSLA: Njoj je to SVAKODNEVNA PRAKSA, smučilo joj se da ČISTI

Evo kako da očistite mokre cipele očas posla

Objavljeno:

Tokom zimskih meseci svi tragamo za obućom koja će naša stopala što duže zaštititi od vode, ali nisu sve cipele vodootporne, a posle izvesnog vremena i one koje na deklaraciji imaju oznaku da su nepropusne popuste i propuste, a posebno kada padne puno snega.

Većina ljudi je sigurno više puta imala problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite obuću!

Kada se obuća skvasi, potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i mogla ponovo da se obuje. A ovaj fantastičan trik pomoći će vam da osušite cipele veoma brzo.

Obuća, Cipele
foto: Annado / Alamy / Alamy / Profimedia

Za ovaj trik vam nisu potrebni skupi sprejovi za održavanje obuće, ali ni previše truda – sve što treba da imate jesu stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, te je napunite zgužvanim stranicama novina – one će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na dva-tri sata i očekujte neverovatan rezultat.

Da biste još brže mogli da obujete suve cipele, stavite cipele pune novina pored šporeta ili grejalice. Ali pazite – ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Bonus video:

00:24

Ministrarstvo odbrane baner

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.