BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA 90-IH ČIJI SU POSTERI BILI OBLEPLJENI PO SOBAMA: Danas ima 51. i NIMALO NIJE OSTARILA FOTO
Karmen Elektra, Foto: Printscreen/Youtube/Recap of Life

paŽnja

BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA 90-IH ČIJI SU POSTERI BILI OBLEPLJENI PO SOBAMA: Danas ima 51. i NIMALO NIJE OSTARILA FOTO

Karmen je pokazala svoju vitku, izvajanu figuru u crnoj, asimetričnoj haljini od satena, a izdanje je upotpunila kožnom Chanel torbicom i crnim, lakovanim čizmama do kolena.

Objavljeno: 12:10h

Karmen Elektru svi pamtimo iz "Čuvara plaže" - osvojila je svet u jednodelnom crvenom kostimu, a rame uz rame sa Pamelom Anderson bila je oličenje seksepila i lepote krajem 90-ih. Ona već gazi 50-e, ali izgleda podjednako atraktivno kao i na početku karijere. Paparaci su nedavno uhvatili slavnu glumicu na ulicama Malibua, dok je išla na sastanak sa pevačem rok benda "Godsmack" Salijem Ernom (55).

Karmen je pokazala svoju vitku, izvajanu figuru u crnoj, asimetričnoj haljini od satena, a izdanje je upotpunila kožnom Chanel torbicom i crnim, lakovanim čizmama do kolena.

Posebno "zapaljiv" detalj bio je njen preduboki dekolte koji je potvrdio da glumica i dan danas obožava provokativne komade koji ističu njene atibute.

Ovu damu nikada nije krasio raskošan glumački talenat, ali su upravo njene obline to nadomestile, pa je nisu zaobišle brojne filmske i televizijske uloge, a slavu duguje i aferama sa poznatim i uspešnim muškarcima... Uprkos burnoj ljubavnoj prošlosti, Karmen Elektra poslednjih godina nije imala stalnog partnera, a iako nije zvanično potvrdila romansu sa Salijem, on je prvi sa kojim se pojavila u javnosti nakon dugo, dugo vremena.

Buran ljubavni život

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Atraktivna 51-godišnjakinja u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Ona je nakon toga završila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a ovaj odnos potrajao je tri godine. Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove nevere. Nakon ovog ljubavnog brodoloma pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je pak raskinula 2013. godine.

"Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga"

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Činjenica je da gospođa Elektra izgleda fenomenalno, ali poriče da se podvrgla bilo kakvim estetskim zahvatima. Tvrdi da je tajna njenog izgleda stroga dijeta, puno vode i pažljivo odabrana rutina nege kože koju koristi već 20 godina.

Karmen je pre nekoliko godina izdala i priručnik "How To be Sexy", kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo. "Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene", rekla je ona tada.

Glumica je našla još jedan način da podstakne dame da budu seksepilnije - lansirala je kolekciju donjeg veša koju je kreirala tako da svaka žena pronađe nešto što baš njoj odgovara.

"Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje", zaključila je ona.

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.