PREMAŽITE CIPELE SA OVIM I BIĆE KAO DA STE IH SAD KUPILI: Svi će ih uočiti, izgledaće KAO NOVE
Cipele, Foto: Annado / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

PREMAŽITE CIPELE SA OVIM I BIĆE KAO DA STE IH SAD KUPILI: Svi će ih uočiti, izgledaće KAO NOVE

Možda se odgovor krije u vašoj garaži!

Objavljeno:

Evo neverovatnog trika koji vam proizvođači cipela verovatno neće otkriti, jer će im cipele duže zadržati i zaštititi ih bolje od svojih proizvoda. Hemija u oblasti zaštite i impregnacije materijala doživela je revoluciju poslednjih godina, posebno u automobilskoj industriji, gde su razvijena gotovo čudesna sredstva za zaštitu različitih materijala.

Na osnovu istraživanja i razgovora sa majstorima auto održavanja, otkriveno je da impregnirane cipele uz upotrebu sredstava za zaštitu automobila donose izuzetne rezultate. Dakle – nema više prljavih cipela!

Da li ste se ikada zapitali kako da vaše cipele budu čiste i sjajne bez stalnog čišćenja? Možda se odgovor krije u vašoj garaži!

cipele
foto: Profimedia

Auto vosak – idealna zaštita za vaše cipele

Vosak za automobil više nije samo za vaš automobil. Može se koristiti za stvaranje hidrofobne površine koja odbija vodu i prljavštinu na svim vrstama cipela, od patika do kožnih cipela. Najbolji deo je što je ova metoda pristupačnija i manje štetna od tradicionalnih sprejeva za cipele.

Auto vosak stvara hidrofilnu površinu za farbu automobila i takođe je pogodan za vaše patike i kožne cipele. Ovaj proizvod će biti mnogo jeftiniji i manje štetan od postojećih sprejova za cipele, koji često imaju neprijatan miris.

Nanošenje

Čišćenje: Prvo dobro očistite i osušite cipele. Primena: Ravnomerno nanesite vosak po površini cipele. Obrišite: Odmah obrišite kako biste ravnomerno rasporedili vosak.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.