HOROSKOP ZA 12.12. ŠALJE JASNU PORUKU: Strelčevi, ovo MORATE danas da uradite, a Bikovi, pazite se NAJBLIŽIH
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop za danas

HOROSKOP ZA 12.12. ŠALJE JASNU PORUKU: Strelčevi, ovo MORATE danas da uradite, a Bikovi, pazite se NAJBLIŽIH

Horoskop za 12.12.

Objavljeno:

Ovan

Posao: Radite na tome da radno okruženje prilagodite svom ritmu koji bi trebao da bude mirniji, manje agresivan ali ništa manje zahtevan. Zauzmite liderski stav.

Ljubav: Učinite sve što je do vas da se suzdržite od ljubomornih komentara i scena pre svega.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Bik

Posao: Tokom ovog dana biće na iskušenju i vaša fleksibilnost i prilagodljivost novonastalim okolnostima.

Ljubav: Delovanje iz drugog plana, bez svesnog ličnog talasanja, trebalo bi da bude osnovna preokupacija većine predstavnika ovog znaka.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

Blizanci

Posao: Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju očekuje vas vrlo zanimljiv radni dan.

Ljubav: Moguće su sumnje u vašu vernost, a samim tim i komplikacije. Potrudite se da svojim postupcima ne udaljite partnera od sebe.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Ljubavni horoskop; Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posao: Dosta papirologije, dokumentacije i zaostalih nekih obaveza očekuje vas danas, ali ćete vi bez problema sve uspeti da završite.

Ljubav: Za očekivati je da neki zaista zatvore svoj ljubavni rakovski oklop i sva zbivanja posmatraju onako nezainteresovano sa strane, jer inače imaju preča posla i veće brige.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite rasipanje energije.

Lav

Posao: Postoji tendencija da vas drugi ali i vi sami sebe zatrpate obavezama i komplikovanim a nerešenim stavkama i situacijama. Vodite računa o papirologiji, dokumentima.

Ljubav: Slobodni Lavovi šanse za zaljubljivanje i novi ljubavni početak su tu. Sreća je na vašoj strani.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Devica

Posao: Za neke krupnije, uspešnije poslovne rezultate valja sačekati, prvenstveno stabilizaciju opštih kriterijuma u kojima se Device znatno bolje snalaze. Za sada se držite.

Ljubav: Održavanje tempa i načina rada već započetih profesionalnih obaveza, sa akcentom na kontrolisanom prihvatanju novih ideja i neophodnih minimalnih promena, biće najverovatnije najzastupljeniji scenario za ovaj utorak.

Zdravlje: Prokontrolišite rad kardiovaskularnog sistema.

Vaga

Posao: Vagama ovaj dan može doneti pohvalu za uloženi rad i trud, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti značajne poslovne saradnje.

Ljubav: Ukoliko uspete da se iskontrolišete i na diplomatski način prezentujete dragoj osobi problematiku, sve će proći bezbolno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dajte svoj doprinos ubrzavanju poslovnih dešavanja, pre svega onih organizacijsko-komunikacijskim, ali je veoma važno da budete fokusirani i ne radite više stvari istovremeno.

Ljubav: Nesuglasicama i nerazumevanjem u partnerskim odnosima, čini se nema kraja. Proći će i to ali ne samo od sebe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Neće ići sve baš glatko, posebno na polju komunikacije, pojedinci će sporo prihvatati vaš način rada, pogotovo oni koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju.

Ljubav: Budite to što jeste, otvoreni i voljni za dogovore i poneki kompromis i sve će biti u redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Posao: Bez obzira na realnost planova i postavljenih ciljeva, za očekivati je da se nekoliko bitnih parametara menja u hodu i da se najtipičniji predstavnici ovog znaka suoče sa neophodnim prilagođavanjem novonastalim okolnostima.

Ljubav: Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i očekivanjima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Vodolijama. Osnovni preduslov za to je da na pravi, što realniji način odredite prioritete, a onda shodno tome tako se postavite i odrađujete poslovne obaveze.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili bilo šta vezano za zajedničko provedeno vreme.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Mogući su problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih poslova, ali na kraće vremenske rokove. Pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav: To što ćete se vi baviti preispitivanjem, ne znači da neće i druga strana, pa imajte to na umu. Potrebno je da vi neke stvari prećutite i dobro razmislite pre nego što odreagujete.

Bonus video:

02:13

OVAJ POKREĆE SVAKI MIŠIĆ U TELU I RAZVIJA SAMOPOUZDANJE! Koda nas nije mnogo popularan, a nema bolje i zabavnije rekreacije!

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.