ŽENA OTKRILA NAJLAKŠI NAČIN PEGLANJA KRAGNE NA MUŠKIM KOŠULJAMA: Ovo svaka DOMAĆICA mora da zna
Ilustracija, Foto: Profimedia

savet

ŽENA OTKRILA NAJLAKŠI NAČIN PEGLANJA KRAGNE NA MUŠKIM KOŠULJAMA: Ovo svaka DOMAĆICA mora da zna

Evo kako najlakše da ispreglate kragnu na košulji

Objavljeno: 16:16h

Jedna žena zaprepastila je ljude nakon što je otkrila da pegle imaju skrivenu funkciju. Naime, korisnica TikToka Sonya često koristi svoj nalog na društvenim mrežama kako bi podelila savete i trikove koje je pronašla, a njeni saveti oduševljavaju iznova hiljade i hiljade korisnika interneta.

Tako je sada otkrila trik za peglanje okovratnika na košulji, s kojim će vam taj neprijatan posao postati mnogo lakši, piše The Sun.

Tajna leži u tome da većina pegli ima skriveno udubljenje između grejnih ploča u koje se može umetnuti tkanina, a na taj je način lakše doći do ivica, što je odlično rešenje za kragne i delove oko dugmića. Pokazujući kako se njime služi, prvo je lupila po gornjem delu pegle kako bi pokazala vidljivu prazninu. Nakon što je uključila uređaj, provukla je okovratnik kroz otvor i ispeglala ga – ostavljajući glatku površinu. Zatim je pokazala kako se to može uraditi i na okovratnicima običnih majica.

Mnoge je oduševila ovim trikom pa su ljudi tako pohrlili u komentare da podele svoje mišljenje. „Peglam 45 godina i nisam to znala!“, „Sada sam uverena da ne znam ništa u životu“, „Želeo bih da tužim svoje roditelje , a škola me ne uči ništa o životu.”, pisali su drugi TikTokeri.

Ipak, prema stručnjacima iz Proper Clotha, koji su takođe komentarisali ovaj video, važno je znati da se okovratnik ne može u potpunosti ispeglati. „Ovaj nabor nećete moći da ispeglate do kraja jer je okovratnik dizajniran da se savija, ali mali nabor spreda može učiniti da stvari izgledaju malo bolje“, tvrde stručnjaci.

Bonus video:

00:17

Nataša Bekvalac

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.