OVE ČETIRI STVARI MOŽETE OTKRITI AKO SE POLJUBITE SA NEKIM NA PRVOM SASTANKU: Ovo znaju samo ISKUSNE žene
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

MORATE ZNATI

OVE ČETIRI STVARI MOŽETE OTKRITI AKO SE POLJUBITE SA NEKIM NA PRVOM SASTANKU: Ovo znaju samo ISKUSNE žene

Stručnjaci imaju različita mišljenja o ljubljenju nekog s kojim se izašli prvi put. Neki kažu da ljubljenje na prvom sastanku nije prikladno, posebno ako je reč o sastanku naslepo

Objavljeno: 19:12h

Rasprave stručnjaka oko ove teme su beskrajne, ali istina je da poljubac može biti ključni trenutak za otkrivanje suštinskih osobina partnera

Odlazak na prvi ljubavni sastanak uvek nosi sa sobom dozu stresa i nervoze, a razmišljanje o poljupcu na prvom sastanku je još stresnije od iščekivanja stvarnog sastanka.

Stručnjaci imaju različita mišljenja o ljubljenju nekog s kojim se izašli prvi put. Neki kažu da ljubljenje na prvom sastanku nije prikladno, posebno ako je reč o sastanku naslepo. Drugi tvrde da je ljubljenje na prvom sastanku informativno, čak i poželjno jer će vam delikatno otkriti stilu ponašanja u spavaćoj sobi. Međutim, istina je da postoji mnogo prednosti i mana ljubljenja na prvom sastanku. Pa da vidimo šta sve možete naučiti o osobi ako je poljubite na prvom sastanku:

1. Otkrijte nivo poštovanja prema vama

Poljubac na prvom sastanku može da vam pomogne da odredite koliko vas muškarac želi i poštuje.

Ako ga seksualno privlačite, najverovatnije će, ukoliko prihvatite ljubljenje, naravno, dati vam senzualni poljubac.

Pročitajte njegove poljupce i saznajte šta mu je u srcu: Čelo, zglob ili vrat - nije svejedno gde vas ljubi

Kako se ljubimo? Postoji naučni razlog zašto većina ljudi spontano naginje glavu u jednu stranu

Ako vas poštuje, reći će da je to vaš prvi sastanak i neće odlučiti da ide dalje od poljupca. Međutim, ako vam nudi da vas odvede do najbližeg kreveta, to već znači nešto drugo.

Ljubav
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

2. Steći ćete utisak kako se oseća

Poljubac na prvom sastanku takođe može da vas ostaviti punim nestrpljenja kad će doći do sledećeg sastanka, što može biti veoma uzbudljivo. Ako momak želi da vas poljubi, ovo je dobra potvrda da mu se sviđate! Uzmite to u svoju korist i neka on bude taj koji će da izgara u nestrpljenju dok čeka kada ćetese opet videti..

3. Razumete sopstvene granice

Imajte na umu da svaka vrsta fizičke interakcije može dovesti do nečega više od pukog poljupca. Ako tražite dugotrajnu vezu, ljubljenje možda nije strategija s kojom treba ići na prvi sastanak.

Sasvim je u redu da dozvolite kratak poljubac u obraz, međutim, ako ste popili nekoliko pića i jednostavno ne možete da seite skrštenih ruku, možda ste pogrešili.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

4. Ali takođe ne znate koga još ljubi

Osim činjenice da bi mogao užasno da se ljubi, verovatno još ne znate dovoljno o ​​njemu da biste ga poljubili. Ako izgleda kao da možda ima još nekog osim vas, možda ćete želeti da budete sigurni da ste jedini koga ljubi.

Pravom džentlmenu ovo ne bi trebalo da smeta i čak bi trebalo da ceni bi vašu oprez. Zapamtite da i on vas posmatra bap kao i vi njega.

Bez obzira da li Vam vozilo treba za privatne ili poslovne svrhe, možda je baš Kia Stonic pravo rešenje!

Osvoji do 10.000 rsd. Uplati min 500 RSD od 6. do 11. 12. i uzmi 50% bonusa na prvi depozit.

Ukratko, naravno da je odluka da poljubite nekog na prvom sastanku potpuno na vama. Ako osećate da će sve proći dobro, onda rizikujte, ali poštujte svoje granice. Ukoliko pak odlučite da sačekate, i to je sasvim u redu. Zapamtite da je bilo koja odluka ispravna sve dok je vama prijatno.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.