BRITANKA POKAZIVALA BRADAVICE PROLAZNICIMA PA NABASALA NA GRUPU MUŠKIH RADNIKA: Prvo su UŽIVALI u pogledu A ONDA...
Ilustracija, Foto: Printscreen/YouTube/ Natalie Boucher

au

BRITANKA POKAZIVALA BRADAVICE PROLAZNICIMA PA NABASALA NA GRUPU MUŠKIH RADNIKA: Prvo su UŽIVALI u pogledu A ONDA...

Pažljivo je prolazila kroz gužvu u vreme ručka u novom grudnjaku, kako bi posmatrala reakcije. Nedugo zatim počela je da dobija zviždukeA

Objavljeno: 10:32h

Britanka Džordžet Kali izašla je na ulicu i zaustavljala prolaznike pokazujući im bradavice. Kretala se kroz gužvu testirajući reakcije. U samo nekoliko sati dobila je brojeve petorice muškaraca

Kim Kardašijan je navikla da izaziva kontroverze svojim odevnim kombinacijama, a slična reakcija bila je i povodom njenog novog grudnjaka s veštačkim bradavicama. Novinarka Džordžet Kali (36) iz Bristola odlučila je da testira kontroverzni grudnjak.

- Vreme je ručka u Londonu, a ja izlazim na Liverpul ulicu i zaustavljam prolaznike da ih pitam šta misle o mom novostečenom odevnom predmetu. Puš-up bushalter mi je trenutno podigao grudi i moje bradavice izgledaju tvrdo. Grudi liče na prave, posebno onima koji nisu upoznati s ovim novim modelom, ali obožavatelji ovog brushaltera možda već znaju moju tajnu. Uostalom, Kim i njen grudnjak zajedno imaju preko 370 miliona pratilaca na internetu, a njen promo video postao je viralan. Morali biste da živite ispod kamena da to propustite - ističe ona.

Pažljivo je prolazila kroz gužvu u vreme ručka u novom grudnjaku, kako bi posmatrala reakcije. Nedugo zatim počela je da dobija zvižduke.

- Izgleda da ti je malo hladno ljubavi, da li treba da te zagrejem - pitao je prolaznik.

Iza ugla je naišla i na grupu građevinskih radnika koji su uživali u pogledu.

- Molim jednog da ljubazno odloži svoj alat i dođe da razgovara sa mnom. Pitam ga da li je čuo za novi grudnjak. 'Ja nisam, ali moja gospođa jeste', smeje se. 'Ipak, na tebi izgleda predivno' kaže i dodaje kako su njegovi prijatelji uočili moje grudi na kilometar udaljenosti - prepričava Kali.

Potom je naletela na Aleksa (32), investicionog bankara iz Londona.

- Iskreno rečeno, mogao bih ih da te gledam ceo dan, ali pokušavam da iskažem poštovanje - rekao joj je Aleks.

Uprkos tome, priznao je da ne bi kupio ovaj grudnjak svojoj devojci i pitao novinarku da li je možda slobodna.

- Razmenili smo brojeve i pitam se da li bi Kimin grudnjak s bradavicama mogao da bude tajno oružje za slobodne žene. Zaboravite Tinder, samo nabavite ovo. Dok nastavljam da hodam Londonom, dobijam neskrivena odmeravanja, zvižduke, ali i nekoliko neodobravajućih pogleda od strane žena. Iako sam očekivala dosta pažnje muškaraca, ipak sam iznenađena obimom reakcija. U roku od nekoliko sati pet muškaraca dalo mi je svoje brojeve telefona. Ipak, ovaj grudnjak nije dizajniran za one koji se žele da se 'stope s masom' - naglašava Kali.

Muškarci smatraju da su uspravne bradavice seksepilnije, pokazuje istraživanje. Možda zato što ih navodi da razmišljaju o seksu, budući da se bradavice povećavaju kod žena kad su uzbuđene. Naravno, postoji i mnogo drugih razloga zašto ženske bradavice reaguju - hladno vreme, trudnoća, menopauza, promena hormona su samo neki od njih, donosi The Sun.

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/Informer/The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.