ZA OVU GLUMICU IZ SULEJMANA VELIČANSTVENOG TVRDE DA JE PRESTALA DA STARI: Njeno TELO ne prati GODINE, KAKAV PRIZOR
Nebahat Čehre, Foto: Youtube printscreen/Sulejman Veličanstveni

OBRATITE PAŽNJU

ZA OVU GLUMICU IZ SULEJMANA VELIČANSTVENOG TVRDE DA JE PRESTALA DA STARI: Njeno TELO ne prati GODINE, KAKAV PRIZOR

Mnogima je teško da poveruju da turska glumica ima 79 godina, a sudeći po njenim rečima, trikovi zaslužni za njenu lepotu su prilično jednostavn

Objavljeno: 14:11h

Publika je Nebahat Čehre (79) upoznala u seriji "Sulejman Veličanstveni", a njen privatni život izazvao je veliku pažnju. Čuvena Turkinja rođena je 15. marta 1944. godine u Samsunu, a nakon očeve smrti preselila se u Istanbul. Odmalena je plijenila pažnju svojom nestvarnom lepotom, pa je sa samo 15 godina osvojila titulu Mis Turske i predstavljala svoju zemlju u Londonu 1960. godine.

Ubrzo je izgradila uspešnu karijeru modela, a mnogi reditelji su počeli da je primećuju i nude joj uloge u serijama i filmovima. Tako je Nebahat počela da glumi i ta nova karijera joj je donela ljubav. Naime, 1964. godine dobila je ulogu u filmu „Kamali Zejbek” i zaljubila se u Jilmaza Gunija, 14 godina starijeg glumca i partnera na setu. Verovala je da je on čovek njenog života, ali njihova idila nije dugo trajala.

Nebahat je rekla da je Jilmaz živeo paralelno sa drugom ženom, Birsen Can Unal. Odmah ga je ostavila, spakovala i otišla na izbor za mis u Majamiju. U međuvremenu, Gunei je sa Birsenom dobio ćerku Elif. Međutim, kada se Čehre vratila u Tursku, obnovila je romansu sa kolegom kada su glumili u istom filmu. Zvali su ih ružni kralj i kraljica lepote, a venčali su se 1967. godine.

Nebahat Čehre, Majka Sultanija
foto: Printscreen Instagram/ nebahatcehre

Pojavile su se glasine da je glumica trpela nasilje u braku, a da su se razveli nakon samo 15 meseci. Mnogima je teško da poveruju da turska glumica ima 79 godina, a sudeći po njenim rečima, trikovi zaslužni za njenu lepotu su prilično jednostavni. Kada ovu zvezdu pitaju kako uspeva da uvek bude u odličnoj formi, ona odgovara: „Ne znam, išla sam redovno u teretanu, ali sam često dobijala upalu grla, pa sam prestala“.

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

(Espreso/najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.