OVA MAST SE OD DAVNINA KORISTILA KAO LEK: Žene su je MAZALE NA GRUDI, ZANEMEĆETE kad čujete kako utiče na ZDRAVLJE
Mast, Foto: Printscreen/youtube/DOORSOFHEALTH

paŽnja

OVA MAST SE OD DAVNINA KORISTILA KAO LEK: Žene su je MAZALE NA GRUDI, ZANEMEĆETE kad čujete kako utiče na ZDRAVLJE

Kao prirodni lek, može i da se pojede kašičica ove masti, a u tom slučaju je pomešajte s medom. Kada vam je zapušen nos ili curi, namažite njom nozdrve

Objavljeno: 07:07h

Guščja mast se već vekovima koristi kao lek protiv bronhitisa i ostalih plućnih smetnji kao što su kašalj, upala pluća, astma i slične respiratorne tegobe.

Naše bake su guščju mast od davnina koristile za lečenje. Lako se razmazuje, topi se na sobnoj temperaturi. Kada se leči upala pluća i kašalj, maže se na grudi. Zahvaljujući posebnom sastavu, razlaže šlajm u plućima i olakšava iskašljavanje, pa disajni putevi postaju prohodni.

Guščja mast se dobija topljenjem guščjeg sala. To se radi na tihoj vatri, jer salo ne treba da se prži već topi. Kvalitetna guščja mast dobija se od gusana. Čak i ako koristite mast od guske, ima blagotvorno dejstvo na pluća i bronhije.

Mast
foto: Printscreen/Youtube/ Kako promeniti svoj zivot

Kao prirodni lek, može i da se pojede kašičica ove masti, a u tom slučaju je pomešajte s medom. Kada vam je zapušen nos ili curi, namažite njom nozdrve.

Odlična je za negu zadebljale kože peta i laktova. Ako je namažete preko noći, sutradan će vam stopala biti nežna kao pamuk.

02:42

ZABORAVITE NA VIŠAK KILOGRAMA UZ OVAJ RASPORED U ISHRANI! ​Nutricionista preporuluje NAPITAK koji TOPI mast i obnavlja organizam

(Espreso/najžena/Vesna Vukadinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.