"DEČKO POSTI 40 DANA I NEĆE DA IMAMO INTIMNE ODNOSE": Devojka napravila KURŠLUS na mrežama, sad HOĆE OVU STVAR
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

ispovest

"DEČKO POSTI 40 DANA I NEĆE DA IMAMO INTIMNE ODNOSE": Devojka napravila KURŠLUS na mrežama, sad HOĆE OVU STVAR

Jedna devojka na forumu postavila je da je raskinula sa dečkom jer je odlučio da posti ceo post, a ona ne može da se suzdrži od odnosa toliko dugo.

Objavljeno:

Božićni post je počeo pre nekoliko dana. To znači ne samo suzdržavanje od hrane i alkohola, već i suzdržavanje od intimnih odnosa, za one koji poste, kao i fokus na liturgijskom životu, posetama crkvi, ispovesti i molitvi.

Međutim, to može biti problem ukoliko i jedan i drugi partner ne poste. Tako je jedna devojka na forumu postavila da je raskinula sa dečkom jer je odlučio da posti ceo post, a ona ne može da se suzdrži od odnosa toliko dugo. Da li je ovo razlog za raskid i da li je ovo bila čvrsta veza kada je popustila pred ovakvim iskušenjem? Ostavaljmo vama da procenite.

Prenosimo vam njenu ispovest i komentare koji su usledili.

Seks
foto: C2914 Rolf Kremming / imago stock&people / Profimedia

"Raskinula sam sa dečkom jer je postio 40 dana i nije hteo da imamo s*ks za to vreme. Ne mogu i ne želim da razumem takve verske fanatike. Protiv posta nemam ništa, ali imam protiv ektrema. Srećno mu bilo sa pronalaskom devojke koja će to da trpi, jer to nije samo tad, tu je i vaskršnji post, i svaki sreda i petak i nekoliko manjih postova tokom godine. Ne želim to da trpim."

"Bravo, neka si. Ne treba da trpiš ništa. Poštuj sve i svakoga, ali najviše sebe. Ne možeš protiv ispranog mozga."

"Moj budući sveštenik, nece pre braka."

"Što te nije oženio pre nego što ste imali intimne odnose, nije to verski fanatik, to je indijanac. Trebala si ga tući, a ne ostaviti."

"Šta bi bilo da je otišao u vojsku, u drugu državu ili grad na par meseci? Jadna li si ako zbog toga prekidaš, nećeš izdržati u braku ni pola godine."

"Pa gospođice jednog dana ćemo svi pred Boga... I ovi što ne veruju i oni što veruju, pa gledaj šta ćes odgovoriti. Postom, verom i liturgijom se stiče velika blagodat za sebe i svoju porodicu. Čisti telo i jaca karakter, a i supruznici se suzdrzavaju dok ih sveŠtenik ne razreŠi da mogu da legnu u krevet. Toliko."

"Nisu venčani, ali su intimni, a on je verski fanatik koji posti sve postove. Nikome ovo nije sumnjivo?"

,

07:01

SVAKI DUŽI POST IMA JEDNU VAŽNU FUNKCIJU! Veroučitelj razbio dileme o uzdržavanju: Duh Sveti se ne bavi sadržajima našeg želuca!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.