ONI BI PREŽIVELI I NA PUSTOM OSTRVU, 4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJBOLJE SNALAZE: Dobro je imati ih za PRIJATELJE
PReživljavnanje, Foto: Profimedia

astro

ONI BI PREŽIVELI I NA PUSTOM OSTRVU, 4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJBOLJE SNALAZE: Dobro je imati ih za PRIJATELJE

S njima vam je osigurano preživljavanje, ali i dobra zabava kad postane teško

Objavljeno:

Na pustom ostrvu, suočeni s izazovima preživljavanja, izbor pravilnih saputnika može biti presudan faktor. Različite ličnosti i veštine dolaze do izražaja u ekstremnim situacijama, a četiri znaka Zodijaka - Vodolija, Jarac, Devica i Blizanci - ističu se kao potencijalno najbolji saučesnici u ovom neobičnom scenariju preživljavanja u divljini.

Vodolija: Najbolje ideje

Ako se nađete nasukani na pustom ostrvu, važno bi bilo da budete sa nekim ko ima kreativan um, a ko je bolji od Vodolije za traženje rešenja izvan okvira? Vodolije su pametne, samopouzdane i optimistične. Oni imaju sposobnost da rade dan i noć da bi napravile splav i sklonište.

Njihov optimizam bi takođe bio izvor utehe – podigao bi raspoloženje kada počne da se gubi nada da ćete se vratiti na kopno. Jedina briga bila bi da bi Vodolije mogle postati toliko oduševljene iskustvom sa ostrva da bi mogle da izgube motivaciju da aktivno traže načine da pobegnu.

Horoskopski znakovi
Horoskopski znakovifoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Jarac: Praksa iz emisija o preživljavanju

Jarac bi sigurno umeo da pomogne da se preživi na pustom ostrvu. Njihovo strateško razmišljanje bilo bi od neprocenjive vrednosti u iznalaženju čvrstog plana za bekstvo. Za razliku od kreativnog pristupa Vodolije, Jarac bi se oslanjao na svoje praktično znanje.

On bi se prisećao detalja iz dokumentarca koji su gledali pre mnogo godina kako bi izgradili idealno sklonište, uzemljeno na pola puta u zemlju kako bi vas zaštitio od hladnoće. Praktičnost i odlučnost Jarca čine ih idealnim znakom za rešavanje problema nasukavanja na pusto ostrvo.

Devica: S njom nema gladnih

Device poseduju izuzetne veštine planiranja i organizacije, a kada je reč o planiranju bekstva sa ostrva, ovi kvaliteti postaju obavezni. Možete se osloniti na Devicu koja će pažljivo raspodeliti porcije šumskog voća i ribe, obezbeđujući da svi prežive dovoljno dugo da smisle strategiju uspešnog bekstva ili čekaju spas.

Device takođe imaju oko za detalje - one bi bile ti koji bi primetili obrazac u koje vreme ima najviše riba ili bi osmislili najbolju strategiju kako bi osigurali da svi imaju dovoljno hrane. Devica je savršen znak za kombinaciju s Vodolijom i Jarcem kako bi se osiguralo da svi prežive.

Blizanci: Živahni veseljak

U slučaju da svi pokušaji bekstva ne uspeju, verovatno biste želei da vam dani na ostrvu budu donekle zabavni i zabavni. Nema boljeg znaka za ovo od Blizanaca, koji svojom živahnoim ličnošću odlično zabavlja ljude i ipodstiče dobro raspoloženje.

Blizanci bi takođe bili savršeni da osiguraju da ljudi ostanu povezani u teškim vremenima. Međutim, Blizanci nisu samo dobri u zabavi i komunikaciji; takođe su pametni i odani. Oni su svima potrebni kao podizači raspoloženja!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.