IMALA JE INTIMAN ODNOS DVA PUTA DNEVNO ZBOG IZAZOVA: Zbog onoga što se desilo na kraju svi su ZANEMELI u sekundi
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

izazov

IMALA JE INTIMAN ODNOS DVA PUTA DNEVNO ZBOG IZAZOVA: Zbog onoga što se desilo na kraju svi su ZANEMELI u sekundi

Nakon večere i gledanja filma, spontano smo završili u spavaćoj sobi, koristeći puno lubrikanta. Ovo je bio drugi odnos togdana.

Objavljeno:

Žena je odlučila da prihvati izazov svoje drugarice i ima odnos sa dečkom dva puta dnevno. Ona je i mama troje dece, te je ovo već dovoljno izazovno. S obzirom na to da imaju odnos dva do tri puta nedeljno, ovo je bila velika promena. U ispovesti za "Žensko zdravlje" otkrila je šta joj se događalo tokom tih sedam dana. Ponedeljak: Iznenadni jutarnji se*s Početak nedelje započela sam iznenađenjem za Maria - ušla sam pod tuš da mu pomognem da se nasapunja. Ovo je bila nova i uzbuđujuća situacija za nas. Kasnije te večeri, uspeli smo da imamo intiman odnos u pozorištu u WC - u.

Utorak: Spontani odnos nakon večere

Nakon večere i gledanja filma, spontano smo završili u spavaćoj sobi, koristeći puno lubrikanta. Ovo je bio drugi odnos tog dana.

Sreda: Iznenadni oralni odnos i virtuelni se*s

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Probudila sam Maria oralnim odnosom, što nije bio uobičajen scenario za nas. Kako je Mario odlazio na put, nisam bila sigurna kako ću ostvariti drugi se*sualni čin tog dana. Međutim, uspela sam da ga iznenadim virtuelnim se*som preko FaceTimea.

Četvrtak: Samozadovoljavanje i telefonski se*s Iskoristila sam vibrator dok su deca bila u školi, a kasnije sam pokušala da ostvarim telefonski se*s sa Mariom dok je bio odsutan. Petak: Iznenadni posetilac na poslu Mario me je iznenadio posetom na mom radnom mestu, što je dovelo do intimnog susreta u mojoj kancelariji. Kasnije te večeri, poslala sam mu poruku o izazovu, na šta je on reagovao smehom. Subota: Problemi i razmišljanja Te noći smo se suočili sa problemima tokom se*sa, ali on je želeo da završim izazov. Preko FaceTimea imali smo odnos, ali smo te noći pokušali i bilo je bolno po prvi put u pet meseci od kako smo zajedno, a Mario je imao problema sa erekcijom.

Nedelja: Kraj izazova Završila sam nedelju sa osećajem da je se*s postao obaveza umesto uživanja. Ujutru sam koristila vibrator i bilo je manje zabavno nego inače, a odnos je postao obaveza. Kasnije tog dana došao je da gledamo film i obećali smo da ćemo se opustiti. Ali, kada su se ugasila svetla počeo je da me ljubi po vratu i brzo smo se svlačili. Mislim da je odnos dva puta dnevno previše. Shvatila sam da iščekivanje može biti podjednako uzbudljivo kao i sam čin intimnog odnosa.

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.