EVO KAKO DA URADITE BESPLATAN BOTOKS: Prirodan način koji će učiniti da SVE BORE NESTANU, izgledaćete MNOGO MLAĐE
Masaža lica, Foto: TikTok printscreen/tastendash

neverovatno

EVO KAKO DA URADITE BESPLATAN BOTOKS: Prirodan način koji će učiniti da SVE BORE NESTANU, izgledaćete MNOGO MLAĐE

- Želite da saznate tajnu za usporavanje starenja na svom licu?

Objavljeno: 18:45h

Profesionalac za uklanjanje bora otkrila je jednostavan trik koji možete besplatno da uradite kako biste skinuli tragove godina sa svog lica.

Trener za jogu lica, 49-godišnja Melisa, podelila je savete i trikove koje možete da primenite kod kuće, a za koje odgovorno tvrdi da pomažu kod zatezanja lica u umanjivanja bora.

Na svom TikTok nalogu trener joge je podelila tehniku kako gledaoci mogu sami sebi da prirodno podignu tonus lice" kako bi se otarasili bora na čelu i uštede brdo para koje bi dali na botoks.

- Želite da saznate tajnu za usporavanje starenja na svom licu? Prirodni lifting lica sa tehnikama joge lica je odgovor.

masaža lica
masaža licafoto: YouTube printscreen/Abigail James

- Kako starimo, mišići na našem licu i vratu postaju slabi i labaviji, na kraju opušteni zajedno sa kožom. Prirodan način je vežbanje i masaža mišića lica kako biste mogli da ojačate, tonizirate i podignete mišiće što rezultira glatkom kožom.

- Vežbajte svoje lice kao što biste radili vežbe za svoje telo!

Prva tehnika koju Melisa preporučuje u svom videu je "tehnika jačanja čela".

Demonstrirajući metodu, stručnjakinja za jogu se može videti kako rukom povlači kožu čela unazad i drži je tamo nekoliko sekundi.

U odgovoru na komentar na video, Melisa navodi da ako koristite ovu tehniku svaki dan, trebalo bi da vidite rezultate za samo tri nedelje. Druga metoda koju Melisa preporučuje je "pritisak na čelo".

Da bi to uradila, praktičarka joge sklapa svoje ruke u pesnice i pritiska ih na čelo pre nego što ih upotrebi da povuče kožu čela sa strane lica.

U sledećem klipu, Melisa pokazuje sliku "pre" i "posle" čoveka za koga tvrdi da je koristio jogu lica da bi sebi dao prirodni botoks.

Masaža lica
Masaža licafoto: Printscreen TikTok/jenjones444

Na drugoj slici muškarčeve bore su se dramatično smanjile.

U drugom videu, Melisa pokazuje gledaocima kako da koriste trik sa dva prsta da se otarase bora zvanih "11", koje se nalaze između obrva i koje izgledaju kao broj 11.

Melisa stavlja dva prsta između obrva i nežno gura nadole 10 sekundi. Zatim pomera prste kružnim pokretima.

TikTokeri su preplavili komentara Melisine tutorijale kako bi pohvalili njene tehnike uklanjanja bora.

Jedan korisnik je rekao: "Neverovatan si!" Drugi je dodao: "Radim ovo od svojih ranih 20-ih i još uvek to radim, a na pragu sam 50-ih. Radi!"

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.