JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA ŠTA KORISTI UMESTO PARFEMA: Srbi to stavljaju u ROLNU TOALET PAPIRA, zanemećete
Jelena Đoković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanemećete

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA ŠTA KORISTI UMESTO PARFEMA: Srbi to stavljaju u ROLNU TOALET PAPIRA, zanemećete

Jelena Đoković otkrila šta koristi umesto parfema

Objavljeno: 10:56h

Koji je omiljeni parfem Jelena Đoković pitaju se mnogi? Kao i svaka žena na ovom svetu, supruga Novaka Đokovića voli da oseti miris na svojoj koži, ali iznenadiće vas šta Jelena u stvari koristi. Naime, poznato je da se zalaže za prirodan način negovanja lica, kose i tela. U svojoj bjuti rutini ne koristi proizvode koji nisu povereni i na biljnoj bazi. Veoma često putem svog Instagram profila govori o tome kako se neguje. I ovog puta, podigla se velika prašina nakon što je Jelena objavila bjuti "stori".

Jelena je odlučila da sa pratiocima podeli reakciju jedne devojke, koja je slušajući njene savete i predavanja, želela da sazna još nešto.

Jelena Đoković
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljka, a odgovor supruge Novaka Đokovića sve je iznenadio.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković i tako pokrenula lavinu komentara. Poruke podrške počelu su da pristižu, dok je, sa druge strane, bilo i onih koji smatraju da Jelena preteruje.

Bilo kako bilo, Jelena Đoković parfem ne koristi.

Bonus video: Novak, navijači, Torino

00:08

Novak, navijači, Torino

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.