MUŠKARCI KOJI SE RAĐAJU SA OVOM KRVNOM GRUPOM NIKAD NEMAJU PROBLEM SA POTENCIJOM: Ništa ne može da ih SPUSTI
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

MUŠKARCI KOJI SE RAĐAJU SA OVOM KRVNOM GRUPOM NIKAD NEMAJU PROBLEM SA POTENCIJOM: Ništa ne može da ih SPUSTI

Muškarci sa nulta krvnom grupom proglašeni su za najbolje ljubavnike, prema ovom kriterijumu

Objavljeno:

Ima neka tajna veza između krvne grupe i toga kakv ljubavnik će biti muškarac. Samtraju tako naučnici sa Univerziteta Ordu u Turskoj. Jedan podatak je baš intrigantan.

Naučnici iz Turske smatraju da potencija muškarca zavisi od krvne grupe pa su naveli da oni sa krvnom grupom A, B i AB imaju četiri puta veće šanse da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu života.

Muškarci sa nulta krvnom grupom proglašeni su za najbolje ljubavnike, prema ovom kriterijumu.

Istraživanje je pokazalo da 42 odsto onih koji imaju A krvnu grupu imaju određene probleme tokom intimnih odnosa dok je to zabeleženo samo kod 16 procenata muškaraca sa nultom krvnom grupom.

Istraživači su poručii da nije im nije najjasnije kako krvna grupa deluje na potenciju, ali je njihovo istraživanje otkrilo tu vezu.

Krvna grupa
foto: Profimedia

Ljubavnici sa nultom krvnom grupom su strastveni u krevetu, vode ljubav satima, važne su im potrebe druge strane, i veoma su velikodušni.

Nulta krvna grupa je inače najčešća krvna grupa, a stručnjaci su rekli i da je reč o najstarijoj krvnoj grupi. Ljudima koji pripadaju ovoj grupi pripisuju se sledeće osobine: imaju dobar osećaj za orijentaciju, vole moć, sjajno se fokusiraju na ciljeve iako im ni implusivnost nije strana. Optimistični su, odgovorni, a pritom obožavaju andrenalin. Jako loše reaguju na stres i dosadu, mogu biti skloni autodestrukciji, piše 24 sata hr.

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.