NAJOMRAŽENIJA ALBANKA U SRBIJI ŠOKIRALA POJAVOM USRED PRESTONICE: Bolje da je GOLA došla NEGO OVAKVA, JEZIVO (FOTO)
Dua Lipa, Foto: Profimedia

au

NAJOMRAŽENIJA ALBANKA U SRBIJI ŠOKIRALA POJAVOM USRED PRESTONICE: Bolje da je GOLA došla NEGO OVAKVA, JEZIVO (FOTO)

Ovoga puta u Londonu je bila nešto prikladnije obučena, ali van svakog modnog okvira

Objavljeno:

Pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, često voli da skrene pažnju na sebe, ne samo kontroverznim izjavama vezanih za Kosovo i Metohiju, već i svojim modnim izdanjima. Rado voli da se na važnim događajima pojavi polu gola ili bez donjeg veša. Njena parola je što gore to će se više pričati o njoj.

Ovoga puta u Londonu je bila nešto prikladnije obučena, ali van svakog modnog okvira. Mnoge je podsetila na kaubojku, a ni "ž" od ženstvenosti, pa čak ni u hodu nije prikazala. Inače, paparaci su je uslikala dok je išla u studio za potrebe snimanja nove pesme. Iz kola je izašla u beloj bundici od veštačkog krzna, te je neke podsetila i na "čobanicu". Dole je imala široki džins koji je uvukla u visoke čizma-štikle. Kako je nedavno promenila boju kose u bordo, potrudila se da je upari sa "džak" torbom i čizmama.

1 / 2 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Dua Lipa često propagira nezavisnost Kosova, vređala je Srbe i postala jedna od najomraženijih poznatih dama u našoj zemlji. Tražila je od kompanije "Apple" da uvede mape Kosova i Palestine, potom je u jednoj emisiji pričala o "albanskoj hrani" među kojom je navela ajvar, a zatim je svojim fanovima preporučila film o Srebrenici, ističući da ju je priča o "genocidu" rasplakala.

00:37

SKANDAL NA EVROSONGU! Albanka pokazala simbol dvoglavog orla

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.