ŽENA PALA U ŠTIKLAMA I TUŽILA BREND ZA 100.000 EVRA: Zbog njih NE MOŽE da nosi VISOKE POTPETICE, SRBIJA zanemela
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

ŽENA PALA U ŠTIKLAMA I TUŽILA BREND ZA 100.000 EVRA: Zbog njih NE MOŽE da nosi VISOKE POTPETICE, SRBIJA zanemela

Žena je tužila brend cipeka koje je nosila kada je pala

Objavljeno:

Kloi Mikelboro (31) snimala je reklamu Stele Makartni u Milanu 2018. godine kada je propala kroz pod na niži sprat. Kasnije je na društvenim mrežama objavila da je pri padu slomila petu, zbog čega ima stalne bolove i otok u stopalu, što joj, kaže, onemogućava da nosi modernu obuću.

Kloi sada traži odštetu jer, kako kaže, može da nosi samo patike i ne može da igra. Ali kompanija gospođe Makartni osporava tu tvrdnju i krivi gospođicu Mikelboro za nesreću. Suđenje u ovom slučaju trebalo bi da se održi u Okružnom sudu u centralnom Londonu.

Brend je popularan među poznatim ličnostima, uključujući Melaniju Tramp, Bijonse i Amal Kluni, suprugu glumca Džordža Klunija, a kompanija je u svojim poslednjim godišnjim računima zaradila oko 32 miliona evra.

Štikle
foto: Profimedia

Gospođica Mikelboro je zadobila prelom leve pete što je zahtevalo operaciju, dve godine kasnije operacija je ponovljena da bi se popravio slomljeni šraf i odvojile tetive na nožnim prstima. Istovremeno, ima simptome posttraumatskog artritisa u oštećenim zglobovima i nastavlja da ima "bol, ukočenost i otok u levom stopalu".

Opisujući dugoročne posledice njenih povreda, njen advokat je rekao da ona može da nosi samo patike.

- Ona može da nosi samo patike i ograničena je na sedeće poslove u kancelariji. Može da hoda samo oko sat vremena pre nego što joj se bol pojača. Zbog nesreće je odustala od plesa i morala je da dodatno promeni svoje aktivnosti u teretani - rekao je advokat, dodajući da će se njeni simptomi verovatno pogoršati vremenom.

Bonus video: POPODNEVNI DNEVNIK 03.11.2023

19:13

POPODNEVNI DNEVNIK 03.11.2023

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.