DRVO OVE VOĆKE PRIVLAČI SREĆU I NOVAC U VAŠ DOM: Veruje se da onaj ko ga posadi živeće u izobilju ZAUVEK
Drvo, Foto: RINA

verovanje

DRVO OVE VOĆKE PRIVLAČI SREĆU I NOVAC U VAŠ DOM: Veruje se da onaj ko ga posadi živeće u izobilju ZAUVEK

Na kraju krajeva, sreća je nematerijalna

Objavljeno:

Ali se stručnjaci feng šuija ne slažu sa ovom tvrdnjom. Veruju da se to može učiniti uz pomoć nekih talismana. A jedno od njih je i drvo mandarine.

Kuću može ispuniti radošću, ali i dati vlasnicima finansijski napredak. Ali to nisu sva svojstva ove divne biljke. Pročitajte u nastavku i naučićete u koje svrhe se može koristiti.

Narandžasta boja i mandarine dugo se u Kini smatraju simbolom sreće, uspeha i materijalnog blagostanja. I zato, kada proslavljaju Novu godinu, Kinezi tradicionalno ukrašavaju svoj dom mandarinama i daju ih prijateljima, želeći im sreću i finansijski napredak. Tako se veruje da drvo mandarine, na kojem obilno rastu sjajni i sočni plodovi, takođe smatra jednim od najmoćnijih feng šui talismana.

Mandarine
foto: Profimedia

Zaslužno je za mnoštvo svojstava i kvaliteta, među kojima privlačenje novca nije najosnovnije. Pored toga, veruje se da drvo sreće (kako ga zovu na Istoku) može ojačati porodične veze, vratiti strast i ljubav, olakšati odrastanje dece i poboljšati zdravlje njihovih vlasnika. Takvo obilje svojstava je objašnjeno njegovom jedinstvenom sposobnošću privlačenja pozitivne energije, gde god da se nalazi.

Praktična primena talismana

Imajući u vidu sve gore navedeno, nabavite drvo mandarine ako želite:

– da privučete ljubav i izgradite odnose sa supružnikom, stavite ga u spavaću sobu

– da ojačajte svoje zdravlje – nađite mu mesto u istočnom delu kuće,

– poboljšajte svoju finansijsku situaciju i postignete uspeh u karijeri – locirajte drvo u zoni bogatstva (jugoistok) ili zoni karijere (sever).

Savako, feng šui je kinesko verovanje, a na vama je da to prihvatite iz razonode ili ne.

Bonus video

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.