ŽENE NA PRVI POGLED ZNAJU DA LI JE MUŠKARAC DOBAR U KREVETU: Na osnovu samo JEDNE OSOBINE im je sve JASNO
Ljubav, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

niste imali pojma

ŽENE NA PRVI POGLED ZNAJU DA LI JE MUŠKARAC DOBAR U KREVETU: Na osnovu samo JEDNE OSOBINE im je sve JASNO

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku

Objavljeno:

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dostizale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da bolju ocenu daju svom trenutnom partneru čak i ako je možda ne zaslužuje.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – humorističnim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih veština, jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera, a na kraju i dobar seks, prenose mediji mišljenje stručnjaka.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršafima. Muškarci s ovim kvalitetima pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.