OVA ARAPSKA PRINCEZA JE ODBILA DA NOSI HIDŽAB: Bez njega izgleda kao BOMBA od MILION DOLARA, a evo za KOGA JE UDATA
Princeza Dina Abdulaziz Al Sud, Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVA ARAPSKA PRINCEZA JE ODBILA DA NOSI HIDŽAB: Bez njega izgleda kao BOMBA od MILION DOLARA, a evo za KOGA JE UDATA

Udata je za princa Saudijske Arabije Fahada bin Nasera bin Abdulaziza el-Sauda, a par ima troje dece: ćerku i dva sina - blizance

Objavljeno:

Dina Abdulaziz Al Sud je princeza koja ide u korak sa modnim trendovima i često nailazi na neodobravanje.

Princeza Dina Abdulaziz Al Sud poseduje ekskluzivni butik, a na modnim revijama ona zauzima počasno mesto, jer svi znaju da ima istačan ukus za modu i trendove.

Udata je za princa Saudijske Arabije Fahada bin Nasera bin Abdulaziza el-Sauda, a par ima troje dece: ćerku i dva sina - blizance.

A
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hidžab je odbila da nosi, kao i burku. Dina je i uspešna poslovna žena i zaista uticajna figura u svetu mode. Prema pisanjima The Business of Fashion, ona je jedna od najuticajnijih žena u svetu modne industrije.

Ona je još 2006. godine odlučila da otvori svoju radnju "D'NA" u Rijadu, u kojoj se može kupovati samo ako ste član ili ako dobijete poziv. Filijala prodavnice otvorena je 2013. godine u Dohi, u Kataru. Posle decenije uspešnog poslovanja u regionu Persijskog zaliva, Abdulaziz je pokrenula i veb-sajt za onlajn kupovinu.

a
foto: Tommaso Boddi / Getty images / Profimedia

- Žene u Saudijskoj Arabiji još od kasnih šezdesetih vode računa o modi i kupuju jedinstvene modne komade. Ne pričaju o tome, ne pokazuju drugima, ne fotografišu se, jer se to smatra vulgarnim - rekla je Dina Abdulaziz jednom prilikom.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.