EVO KAKO IZGLEDA EROTSKA MASAŽA KOJOM GEJŠE UZBUĐUJU MUŠKARCE: Obe osobe su GOLE, a pod je toliko KLIZAV da...
Ilustracija, Foto: RINA

morate znati

EVO KAKO IZGLEDA EROTSKA MASAŽA KOJOM GEJŠE UZBUĐUJU MUŠKARCE: Obe osobe su GOLE, a pod je toliko KLIZAV da...

Evo kako izgleda erotksa masaža kod gejša

Objavljeno:

Gejše su osobe koje ugađaju i danas su isključivo pripadnice ženskog pola. Profesionalne japanske zabavljačice od malih nogu se temeljno i detaljno obučavaju za svoj budući životni poziv. Obuka je tradicionalno počinjala kada devojčica napuni šest godina, šest meseci i šest dana. Danas se ta praksa promenila. Devojčice počinju obuku sa 16 godina i ona u proseku traje narednih 5 godina.

Jedna gejša otkrila je svoju tajnu erotske nuru masaže kojom dovodi partnera do ludila. Reč je o jedinstvenom iskustvu koje opušta sva čula, a zatim stimuliše na senzualan način. Nuru masaža važi za kraljicu erotskih masaži jer je odlikuje fizički kontakt između osobe koja je sprovodi i osobe koja u njoj uživa. Veoma je popularna među parovima koji žele da se zbliže, ožive strasti ili budu još intimniji.

Masaža
foto: RINA

Mada obično služi kao predigra, masaža ne mora uvek da ima "srećan završetak". Može da bude vrlo opuštajuća, ali zašto je sama tehnika ove masaže toliko egzotična? Ona je omiljena neodoljivim gejšama koje znaju kako da izlude muškarca. Dva pravila su najvažnija - i maser i osoba koja se masira moraju da budu goli, a gel od morskih algi je obavezan. Evo o čemu je reč:

Nuru masaža je tradicionalni oblik japanske masaže. Poznata je po tome što mora da bude "klizava i mokra". Te dve reči upravo označavaju reč "nuru". Takođe je poznata po tome da obe osobe moraju da budu gole - ona koja masira i ona koja uživa u masaži. Nuru masaža se ne izvodi samo rukama, već celim telom.

Nuru masaža zahteva korišćenje klizavog gela koji se pravi od morskih algi. Na taj način sprečava se trenje, a gel mora da se nanese na celo telo. Nežnim, klizećim pokretim stimulišu se sva čula kod osobe koja se masira. Gejše kažu da ova masaža oslobađa napetosti, ali budi i snažno se**ualno uzbuđenje. Zato je toliko popularna kada se pominje predigra.

Priprema za masažu

Za pripremu ove masaže potrebno je da temperatura u sobi bude prijatna, ulje, odnosno gel od morskih algi i podloga. Kako bi partner mogao da uživa u erotskoj masaži, važno je da temperatura bude idealna. Nuru gel se greje u posudi sa toplom vodom, a pošto podloga može da bude jako klizava i mokra, važno da je da se krevet obezbedi sa dosta peškira.

Bonus video: POPODNEVNI DNEVNIK 17.10.2023

20:58

POPODNEVNI DNEVNIK 17.10.2023

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.