NAŠA VODITELJKA SE TRANSFORMISALA U RIBETINU, SADA JE PRAVA BOMBA: Kad se SKINE, svi završavaju na APARATIMA (FOTO)
Nataša Aksentijević, Foto: Printscreen/Instagram/natasaaksentijevic

BOMBA

NAŠA VODITELJKA SE TRANSFORMISALA U RIBETINU, SADA JE PRAVA BOMBA: Kad se SKINE, svi završavaju na APARATIMA (FOTO)

Zbog uvreda koje je trpela godinama došla je na ideju da napravi emisiju "Na moj način", a pre dve godine je otkrila kako je uspela da smrša neverovatnih 20 kilograma

Objavljeno: 09:12h

Voditeljka Nataša Aksentijević potpuno se transformisala i smršala je preko 20 kilograma, a svoje telo sada ponosno pokazuje na mrežama.

Zbog uvreda koje je trpela godinama došla je na ideju da napravi emisiju "Na moj način", a pre dve godine je otkrila kako je uspela da smrša neverovatnih 20 kilograma.

"Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim", ispričala je tada Nataša. Kako je otkrila na tom putu imala je pomoć psihologa, a svojim primerom želela je da bude podstrek svima onima koji se bore sa viškom kilograma.

1 / 4 Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Ona je nedavno otkrila da više nije na strogom režimu ishrane, a priznala je šta sada jede.

"Trenutno nisam na dijeti, ja sam mršavila u okviru jednog projekta, ali nadam se da ću nastaviti. Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi", rekla je nedavno voditeljka i dodala:

"Zbog zdravlja je jako važno da se čovek bavi svojim telom. Trenutno jedem šest torti dnevno, osam baklava i dvadeset četiri ćevapa sa dosta luka, a dijeta je otišla na zimski odmor", izjavila je Nataša Aksentijević.

"U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju", našalila se ona.

"Kad sam srećna ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilaži spolja. I kad se cepam od smeha nekako i ljudi oko meme ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnike je da se radujemo i smejemo,i radost prenoaimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za "nadrkanost". Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu prrdstavu, posle koje ćete sigurno biti prelepi", napisala je Nataša.

01:42

MORAMO DA ISPOŠTUJEMO GLEDAOCE Voditeljka u teretani pokazala izvajanu figuru: Kada čujete šta jede, PAŠĆETE U NESVEST!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.