OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI UVEK SUMNJAJU U PARTNERE: Proveravaju sve što stignu i od njih se NIŠTA ne može SAKRITI
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

sa njima nemate privatnost

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI UVEK SUMNJAJU U PARTNERE: Proveravaju sve što stignu i od njih se NIŠTA ne može SAKRITI

I kad je sve u redu njih nešto kopka

Objavljeno:

Postoje ljudi koji su opušteni, cene slobodu i privatnost, kao i oni kojima đavo ne da mira ni kada je sve u redu, pa proveravaju telefone svojih partnera, postavljaju pitanja kao istražni sudija.

Možda ćete odgovor pronaći u astrologiji, jer neki horoskopski znakovi češće nego drugi pokazuju znakove sumnjičavosti prema svojim partnerima.

Horoskop
Horoskopfoto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Škorpion

Znate onu izreku da Škorpion nikada ne zaboravlja? Osim što pamte, ovi intenzivni znakovi skloni su dubokim emocijama i strahovima. Izdaja je njihov najveći strah, a njihova strastvena priroda često ih vodi prema sumnji. Ako vaš partner pripada ovom znaku, biće vam potrebna doza strpljenja i razumevanja.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i često ih vode njihovi osećaji. Ako primete promene u partnerovom ponašanju ili tonu komunikacije, mogu postati nepoverljivi. Zbog svoje potrebe za sigurnošću i stabilnošću, svaka neizvesnost može izazvati sumnju.

Devica

Analitički nastrojene, Device će primetiti svaku nekonzistentnost u vašoj priči. Njihova sklonost ka perfekcionizmu često ih navodi da sumnjaju u partnerove motive ako stvari ne idu po planu.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Iako su po prirodi diplomate i teže harmoniji, Vage mogu postati sumnjičave ako osete da se ravnoteža u vezi narušava. Žele biti sigurne da je sve u savršenom skladu, a svaka sumnja može ih naterati da preispitaju svoj odnos.

Jarac

Za Jarčeve, stabilnost je ključna. Ako osete da njihova sigurna baza nije tako sigurna kao što se činilo, mogu postati sumnjičavi. Njihov praktičan pristup životu može ih naterati da postavljaju pitanja kad se stvari ne odvijaju onako kako su planirali.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.