GLUMAC JE ZBOG OVE HRANE POSTAO HODAJUĆA BILJKA: Nije mogao da ČITA PIŠE i GOVORI SIMPTOMI su slični MOŽDANOM UDARU
Glumac imao simptome moždanog udara, Foto: AP

jezivo

GLUMAC JE ZBOG OVE HRANE POSTAO HODAJUĆA BILJKA: Nije mogao da ČITA PIŠE i GOVORI SIMPTOMI su slični MOŽDANOM UDARU

Proveo je četiri i po godine oporavljajući se od simptoma sličnih moždanom udaru, a da nikada nije imao moždani udar.

Objavljeno: 08:01h

Poznati glumac Brajan Ostin Grin (50) govori je javno o zdravstvenim izazovima sa kojima se suočava. U najnovijoj epizodi podkasta Šeril Burk, Brajan je otkrio kako je prevazišao veliku zdravstvenu komplikaciju - promenom ishrane.

Proveo je četiri i po godine oporavljajući se od simptoma sličnih moždanom udaru, a da nikada nije imao moždani udar. Glumac nije mogao da govori. Lekari su mu ustanovili da ima vrtoglavicu i ulcerozni kolitis i da je zbog te kombinacije bio prikovan za krevet tri meseca. Dodao je da niko od specijalista kod kojih je tada bio na pregledu nije mogao da shvati šta se krije iza njegovih bolesti.

bRIAN
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Onda su te neurološke stvari počele da se dešavaju nakon vrtoglavice, a to je bilo četiri i po godine mog života. Došao sam do tačke u kojoj sam se gegao dok hodam kao da sam 90-godišnjak. Nisam mogao da govorim. Nisam mogao da čitam. Nisam mogao da pišem, nastavio je glumac o svojim zdravstvenim komplikacijama", rekao je glumac.

bRIAN
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge je zanimalo da li Grinovi simptomi imaju veze sa saobraćajnom nesrećom u kojoj su on i bivša supruga Megan Foks učesvovali. Međutim, problem je bio dijetetske prirode. Na kraju se ispostavilo da ima "unutrašnju upalu od glutena i mlečnih proizvoda". Stres je takođe bio faktor njegove bolesti. U jednom trenutku nije mogao da čita, niti piše i govori.

"Imao sam toliku maglu u mozgu da sam svog najboljeg prijatelja od oko 25 i više godina ponovo predstavio svojoj sestri koju je takođe poznavao više od 25 godina", priznao je Grin koji je čak i priznao da mu je i čitanje knjige išlo otežano.

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

(Espreso/najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.