PAVEL GLOBA TVRDI DA ĆE OVAJ ZNAK U OKTOBRU BITI GLAVNI SREĆNIK: Sudbina će mu se ŠIROKO OSMEHNUTI, ČEKA GA...
Pavel Globa otkrio koji znak je srećan, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

obratite pažnju

PAVEL GLOBA TVRDI DA ĆE OVAJ ZNAK U OKTOBRU BITI GLAVNI SREĆNIK: Sudbina će mu se ŠIROKO OSMEHNUTI, ČEKA GA...

Očekujte sreću svuda oko sebe, a pre svega kada je reč o finansijama - možda ćete dobiti poslovni bonus, dobitak na lutruji, neočekivan, vredan poklon ili će vam neko vratiti dug na koji ste već zaboravili

Objavljeno:

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih astrologa na svetu i njegove prognoze se pomno slušaju.

Šta god da je izjavio, bio je u pravu što se tičehoroskopskih znakova.

Ovaj put otkrio je koji znak će imati najviše sreće u oktobru.

Najveći srećnici u oktobru mesecu su VODOLIJE!

Vodolijama će se u narednih nekoliko nedelja otvoriti sva vrata, čime počinje novo poglavlje u njihom životu - plodonosno i puno dobrih okolnostima.

Očekujte sreću svuda oko sebe, a pre svega kada je reč o finansijama - možda ćete dobiti poslovni bonus, dobitak na lutruji, neočekivan, vredan poklon ili će vam neko vratiti dug na koji ste već zaboravili. Moguće je i da ćete dobiti unosnu poslovnu ponudu ili dobiti unapređenje kome se čak niste ni nadali, piše "Prochepetsk.ru".

Globa ističe da će Vodolije mudro trošiti sav novac koji dobiju ili zarade u ovom periodu i predviđa im dugoročan finansijskih uspeh.

On kaže da ih neće zaobići ni sreća u ljubavi - singl Vodolije bi mogle da upoznaju osobu sa kojom će ostati duže vreme, a možda i ceo život.

Vodolija
foto: Profimedia

Ruski astrog navodi da je horoskop za oktobar izrazito povoljan i za sledeća tri znaka - Ovnove, Blizance i Device.

Ovna čekaju neočekivane promene, ali koje na koncu svega dovode do pozitivnih rezultata. Ne bi trebalo da se plašite rizika!

Bliznaci mogu da očekuju napredak u karijeri u oktobru, a već na samom startu meseca mogu da očekuju ponudu za novi posao ili poziciju. Očekujte finansijsko blagostanje u oktobru.

Device čekaju lepa dešavanja u ličnom životu; možda će se njihova porodica proširiti, ili će se veriti ili započeti zajednički život. Čeka vas harmoničan, skladan odnos sa partnerom.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.