ZA OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SVI SMATRAJU DA SU HODAJUĆE ZLO, A OPET IM NIKO NE MOŽE ODOLETI: Da li ste na listi
Psihopata, Ilustracija, Foto: Benoit Daoust / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

ZA OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SVI SMATRAJU DA SU HODAJUĆE ZLO, A OPET IM NIKO NE MOŽE ODOLETI: Da li ste na listi

Vodolije su znane po svojoj nekonvencionalnosti i originalnosti

Objavljeno:

Postoje znakovi koji se često opisuju kao najmračniji - čiji karakter može biti izazovan, tajanstven i duboko introspektivan. Ipak, uprkos svojoj težini, mnogi ih smatraju neodoljivim. Evo ukratko kako se neki od najmračnijih znakova Zodijaka opisuju:

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija se često smatra najmračnijim znakom Zodijaka. Osobe rođene pod ovim znakom obično su strastvene, duboko emocionalne i intenzivne. Imaju sposobnost da istraže tamne aspekte svoje psihe, što ih može učiniti tajanstvenim i mračnim. Ipak, njihova privlačnost leži u njihovoj harizmi i neustrašivosti.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su znane po svojoj nekonvencionalnosti i originalnosti. Njihov intelekt i duboko promišljanje sveta često ih vode u mračne dubine ljudske prirode. Iako se često osećaju kao da ne pripadaju ovom svetu, njihova jedinstvenost i nezavisnost privlače mnoge.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su sanjari i empatične duše, ali često lutaju u dubokim vodama svojih emocija. Njihova mračna strana može biti povezana sa sklonostima ka izbegavanju stvarnosti ili preplavljenosti emocijama. Ipak, njihova neodoljiva privlačnost dolazi iz njihove sposobnosti da duboko razumeju druge i pruže podršku.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su često ozbiljni i ambiciozni, težeći ka postizanju svojih ciljeva po svaku cenu. Njihova mračna strana može se ogledati u njihovoj spremnosti da se suoče sa stvarima koje drugi možda izbegavaju. Njihova odanost i posvećenost čine ih privlačnim, iako se može činiti da su neprobojni.

Astrolog o ratu u Ukrajini: Do polovine sledeće godine saznaćemo vladara sveta!

00:39

Astrolog o ratu u Ukrajini: Do polovine sledeće godine saznaćemo vladara sveta!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.