OVU KUĆNU BILJU STAVITE NA KURJE OKO I NESTAĆE OČAS POSLA: Naši stari se ODUVEK ovako LEČE, ne morate POD NOŽ
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/podologiaintegral

savet

OVU KUĆNU BILJU STAVITE NA KURJE OKO I NESTAĆE OČAS POSLA: Naši stari se ODUVEK ovako LEČE, ne morate POD NOŽ

Evo kako da na prirodan način izlečite kurje oko

Objavljeno:

Neretko se zbog uske, neudobne obuće na stopalima stvara kurje oko. Ako ga imate, znarte kakav je to bol i koliko nije prijatno hodati dok ga imate.

A sve što treba da uradite, kako biste pomogli sebi je sledeće: uzmite listić čuvarkuće i skinite njegovu kožicu. Stavite list na kurje oko i to njegovu očišćenu stranu. Preko biljke stavite flaster i ostavite da odstoji ceo dan, uveče na stopalo stavite novi list i novi flaster.

čuvarkuća
foto: You Tube/zanimljivosti.net

Isti postpuak treba ponavljati tri do četiri dana. Nakon tog perioda bol se značajno smanjuje, a u pojedinim slučajevima dešava se i da kurje oko potpuno nestane sa noge.

Nekim osobama je pomoglo i za dva dana.

Ova metoda je i veoma pristupačna budući da se čuvarkuća može lahko nabaviti. To što je prirodno sredstvo jeste njegov veliki plus, prenosi Novi.ba.

Bonus video: EVO OD KOJIH DELOVA LALIĆEVOG SVEDOČENJA SU BELIVUK I MILJKOVIĆ ZAŠTIĆENI! Advokati: Pravni lek je beneficija za okrivljenog

03:59

EVO OD KOJIH DELOVA LALIĆEVOG SVEDOČENJA SU BELIVUK I MILJKOVIĆ ZAŠTIĆENI! Advokati: Pravni lek je beneficija za okrivljenog

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.