HOROSKOP ZA DANAS JE PRAVI ASTROLOŠKI DEBAKL: Ovnovi, malo SPUSTITE LOPTU, a ljudima u ovom znaku LEŽE DOBRA LOVA
Ilustracija, Foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop za danas

HOROSKOP ZA DANAS JE PRAVI ASTROLOŠKI DEBAKL: Ovnovi, malo SPUSTITE LOPTU, a ljudima u ovom znaku LEŽE DOBRA LOVA

Celovit horoskop za 28. septebar

Objavljeno:

Horoskop za ovaj četvrtak donosi velike turbulencije:

Ovan

POSAO: Ukoliko ste student budite prisutniji na časovima i ne pokazujte stav letargičnosti. Na nekim detaljima se malo više zadržite.

LJUBAV: Nemate obzira prema nečijim osećanjima zato što ste uvideli lošije aspekte u vezi osobe na koju mislite. Budite otvporeniji prema sebi i svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Jačajte svoj imunitet.

Bik

POSAO: Niste od onih koji će kampanjski da pristupe rešavanju svojih problema. Ostajete dosledni svojim navikama u narednom periodu.

LJUBAV: Jedna Devica iz inostranstva može biti pravi izbor za vas ovaj put. Pokušajte da se na vreme spremite na jače izazove na polju emocija.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku.

Blizanci

POSAO: Imate veće izdatke koji su vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne sme da stane. Osmislili ste veći deo posla, koji protežirate u narednom periodu.

LJUBAV: Isuviše ste statični u svojim željama prema jednoj osobi da ovde realno nešto može da uspe. Vodite tihu borbu na koju računate sa osmehom na licu.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

Rak

POSAO: Vodite bitku koju ste nekada davno izgubili. Nije sve u jednom porazu pa izazov prihvatate u svakom slučaju.

LJUBAV: Neko će vas podstaći da se upustite u jaču ljubavnu vezu bez obzira na situaciju na koju ste navikli.

ZDRAVLJE: Isuviše ste osetljivi.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Lav

POSAO: Oduvek ste hteli jaču poziciju i niste bili loš lider ni u grupi ali došao je čas kada ćete se predstaviti u drugačijem svetlu nego sada.

LJUBAV: Ne zaboravite da samoća ne treba nikome a ponajmanje vama. Neko nov će vam se pojaviti pa budite dovoljno hrabri da se upustite u jednu avanturu.

ZDRAVLJE: Srce vam je slabija strana.

Devica

POSAO: Volite da držite razne sitnice pod kontrolom u poslovnom smislu. Nije loša ideja da se dodatno angažujete oko aktivnosti od ranije koje ste propustili.

LJUBAV: Imate izuzetno dobre aspekte na polju emocija. Izlazite i družite se malo više ovaj put. Nije loše društvo jedne Ribe pa se spremite na jedan provod.

ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

Vaga

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim oslom ne očajavajte usled ovih okolnosti koja vam se spremaju za naredni period. Ostanite istrajni.

LJUBAV: Poznanstvo onima koji su slobodni se vidi preko radnog mesta. Pokažite se u najboljem svetlu pred osobom, koja vam imponuje.

ZDRAVLJE: Bešika vam je slabija ovaj put.

Škorpija

POSAO: Kamata koju očekujete nije loša ovaj put, pa se opredelite za nešto veće investicije. Uviđate malo bolji poslovni segment.

LJUBAV: Ne morate puno da se dvoumite oko emocija koje osećate jer imate solidnu šansu da zavedete osobu koju ste odavno sreli.

ZDRAVLJE: Nisu vam loši rezultati krvi.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Strelac

POSAO: Timski rad vam je zasigurno zagarantovan. Niste od onih koji bi sami radili studiju koju ste protežirali od ranije. Šanse za uspeh su solidne.

LJUBAV: Jača ljubavna veza na pomolu sa nekim predstavnikom vatrenog znaka. Morate da budete otvoreni i tačni kada je u pitanju ta osoba.

ZDRAVLJE: Ne očajavajte zbog trenutnih aspekata koji vam ne pogoduju.

Jarac

POSAO: Isuviše ste se loše postavili u prethodnom periodu. Ukoliko se neki detalji u vašem poslovnom planu ne dovedu u red možete da imate sitne greške koje vam ne idu u korist.

LJUBAV: Oni slobodni mogu da odahnu zbog problema koje su imali sa bivšim partnerima. Možda budete uvideli mnogo bolju soluciju narednom periodu.

ZDRAVLJE: Zimogrožljivi ste.

Vodolija

POSAO: Iznenađenja mogu da vam pokvare raspoloženje samo ukoliko vi to dopustite. Ne pokazujte loše raspoloženje prema ljudima koji ne zaslužuju vašu lošu sliku u javnosti.

LJUBAV: Skloni ste raskidu. Pokažite se u boljem svetlu i ne očajavajte u samoći već se prva prilika može ukazati u skorije vreme.

ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

Ribe

POSAO: Poslovna situacija se može dodatno popraviti samo ukoliko budete pratili svoju konkurenciju. Ne pokazujte svoje loše rezultate jer sve može da se popravi u skorije vreme.

LJUBAV: Isuviše ste loše osećali u prisustvu jedne Škorpije pa se neće ista greška ponoviti i ovaj put. Osećate se sjajno u društvu ovog vodenog znaka.

ZDRAVLJE: Relativno dobro.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Zajecaronline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.