ZBOG GNUSNOG SKANDALA UČITELJICA I UČITELJ NA STUBU SRAMA: Ono što su rekli ĐACIMA na korak je od OTAKAZA (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/goodnewsballoon

šok

ZBOG GNUSNOG SKANDALA UČITELJICA I UČITELJ NA STUBU SRAMA: Ono što su rekli ĐACIMA na korak je od OTAKAZA (VIDEO)

Zbog optužbi učitelj i učiteljica stali pred đake i rekli ovo

Objavljeno:

Krajnje neobična prosidba postala je veoma zanimljiva mnogima i pregledana je milionima puta. Snimak kruži i Instagramom, a ono što je ovaj učitelj uradio niko nije mogao ni da pretpostavi. Usledila je sreća, vrisak, smeh i aplauzi.

Neko od učenika je uspeo da usnimi trenutak kada se dvoje učitelja, muškarac i žena, nalaze očigledno pred gomilom dece koja pohađaju tu školu. Njih dvoje stoje ispred nastavničke table, dok plavokosa žena vidno zbog neprijatnosti drži glavu pognutu ka dole. Prizor njih dvoje liči više na dvoje učenika koji su izvedeni ispred table zato što su pričali na času. Ovaj učitelj preuzeo je glavnu “krivicu” na sebe i objasnio đacima celu priču.

- Pretpostavljam da ste po školi čuli tračeve da se gospođica Barker i ja zabavljamo, tačnije da smo par. Moram da potvrdim vaše glasine i da kažem da su tačne, vaša učiteljica i ja se zabavljamo, ali to nije sve. Ja sam duboko zaljubljen u gospođicu Barker i zaista je volim - objašnjava ovaj učitelj, dok Barkerova vidno iznenađena ovom pričom, počinje da se smeši, začuđeno gleda i sramežljivo prekriva lice rukama.

Učenici su krenuli da komentarišu celu priču, smeju se i galame, a onda je ovaj učitelj dreknuo.

- Deco, tišina, molim vas! - viknuo je on, dok je neko od učenika dodao da se utišaju i da puste čoveka da završi svoju priču, rečima "Ovo je njegov momenat, pustite ga!".

Naoružan strpljenjem, učitelj je nastavio.

- Hteo sam da pred vama pitam gospođicu Barker, da li bi pristala da promeni prezime i postane gospođa Sajfer - upitao je on, pao na koleno i izvadio prsten.

Učionicom se protegla graja, a zbunjena učiteljica je i dalje sramežljivo krila lice rukama, pa pala u zagrljaj budućem suprugu, koji joj je stavljao prsten, dok su deca zadovoljno klicala. Snimak je na Instagramu dobio 107.000 sviđanja, a svi su pohvalili ovu neobičnu prosidbu u školskoj učionici.

- Ali kada kaže: “Deco, molim vas za tišinu”, vidi se da je pravi učitelj!

Biznismen Miodrag Kostić svoјom izјavom shokirao celu Srbiјu!

Stavila sam mu kap „ovoga“ u čaj i noću me je 5 puta doveo do električnog...

Tuzhna vest srpskog biznismena Željko Mitrovića

- Koliko je divno što su ovo podelili sa đacima.

- Činjenica da se deca ovoliko raduju govori samo u prilog toga da su ovo dvoje ljudi veoma voljeni učitelji.

- Sećam se kada sam išao u školi da se moja učiteljica zabvaljala sa drugim učiteljem, nedavno sam ih sreo, i dalje su zajedno imaju čak sedmoro dece.

- Divna i neobična prosidba.

Bonus video:

SKANDAL! SELEKTOR ZLOSTAVLJA KARATISKINJU REPREZENTACIJE SRBIJE Petrović: Roditelji imaju fotografije, ne znaju šta da rade

00:47

SKANDAL! SELEKTOR ZLOSTAVLJA KARATISKINJU REPREZENTACIJE SRBIJE Petrović: Roditelji imaju fotografije, ne znaju šta da rade

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.