BOLJI RUČAK OD MUĆKALICE VLAŠKIH ROMA NEĆETE NAĆI: Pripremite ovako mleveno meso i 3 DANA ĆETE BITI SITI
Mućkalica vlaških Roma, Foto: Printscreen/youtube/KuhinjaValentinaMašković

PREUKUSNO

BOLJI RUČAK OD MUĆKALICE VLAŠKIH ROMA NEĆETE NAĆI: Pripremite ovako mleveno meso i 3 DANA ĆETE BITI SITI

Neobičan recept za mućkalicu sa svinjskim mlevenim mesom, pečurkama i paradajzom.

Objavljeno:

Zanimljiv i neobičan način za pripremu mlevenog mesa, koji obavezno morate da probate.

Potrebno je:

  • 3 glavice crnog luka
  • 400gr. šampinjona
  • 4-5 paprike
  • 3 paradajza
  • 500ml. junećeg bujona
  • 800gr. svinjskog mesa
  • začini: so, biber, suvi začin, ljuta začinska paprika, list lovora.
  • 1 kašika brašna
  • 350 grama slanine
  • Sir

Priprema: Predinstajte crni luk i šampinjone. Dodajte paradajz i papriku, a potom i meso i dinstajte sve dok ne omekša. Dodajte slaninu i kašiku brašna. Zatim prebacite u vatrostalne činije, pospite sirom i zapecite u rerni.

Pečurke, Crni luk
foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković
07:07

OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN

(Espreso/Lepote Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.