POZNATOJ TURSKOJ GLUMICI REKLI DA JOJ VREME OTKUCAVA A ONDA JE ZATRUDNELA: Lekari su joj rekli nešto UŽASNU ZA BEBU
Turska glumica dobila potomstvo, Foto: Printscreen/Instagram/ goncagulsunar

zanemela

POZNATOJ TURSKOJ GLUMICI REKLI DA JOJ VREME OTKUCAVA A ONDA JE ZATRUDNELA: Lekari su joj rekli nešto UŽASNU ZA BEBU

Pre nekoliko godina ispričala je da je ona bila ta koja preuzela inicijativu u vezi i zaprosila svog današnjeg supruga. Inženjer zvuka Marsel Zalma i ona bili su kratko zajedno, kada je Gondžagul poželela da s njim zasnuje porodicu

Objavljeno:

Turska serija "Sudbina" bila je vrlo popularna u našoj zemlji pre nekoliko godina, a u njoj smo gledali i (53), koja je igrala Šukran, a uz to smo je gledali i u mnogim drugim serijama, pa je tako u "Sulejmanu Veličanstvenom" bila Dževher, žena koja je harem snabdevala skupocenim materijalima, a u "Domaćicama s Bosfora" lepa Nazan.

Dama iz Istanbula istakla se i svojim radom u pozorištu i filmovima, a malo je poznato da je ona i privatno odlučna i smela kao njene junakinje.

Zaprosila supruga

Pre nekoliko godina ispričala je da je ona bila ta koja preuzela inicijativu u vezi i zaprosila svog današnjeg supruga. Inženjer zvuka Marsel Zalma i ona bili su kratko zajedno, kada je Gondžagul poželela da s njim zasnuje porodicu.

– Tada sam bila pred kraj četvrte decenije i stalno slušala kako moj biološki sat otkucava. U to vreme sam se upoznala s Marselom i već posle kraćeg zabavljanja, kada sam bila uverena da je u pitanju ozbiljan i odgovoran muškarac, rekla sam mu svoje planove i želje – ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Njena "prosidba" bila je vrlo iskrena i emotivna, a ona kaže da je Zalmi rekla:

Glumica
foto: Printscreen/Instagram/ goncagulsunar

– Želim decu, želim da zasnujem porodicu s tobom, želim da se venčamo. To moj plan. Pa, ako ti odgovara...

Ispostavilo se da je Marselu to odgovaralo, pa su 2007. godine jedno drugom rekli "da" na intimnoj ceremoniji.

Kako je Gondžagul istakla, ona smatra divnim i uzbudljivim to što je njen suprug Jevrejin, pa živeći s njim upoznaje čitavu jednu kulturu, piše Glossy.

– Shvatila sam da vera, jezik i poreklo definitivno nisu bitni kad je reč o pravoj ljubavi. Njegova porodica me je toplo primila – zadovoljna je glumica.

Usledile loše vesti

Nakon što su se venčali, par je počeo da radi na potomstvu, paralelno s Gondžagulinom povratku muzici i snimanju novog albuma.

– Dok sam snimala demo, iznenada sam izgubila glas. Otišla sam lekaru, a on mi je propisao vrlo jake lekove, posle čega sam otkrila da sam – trudna – prisetila se glumica i priznala da je bila veoma zabrinuta. – Uspaničila sam se, brinula sam da su lekovi naškodili plodu.

Strah je bio još veći jer je glumici predočeno da nije isključena mogućnost da se njeno dete rodi s Daunovim sindromom, ali je na kraju, srećom, sve prošlo u redu.

– Hvala bogu, beba nije imala nikakve probleme. Potom su mi rekli i da zbog mojih godina postoji rizik da se dete rodi s Daunovim sindromom – teško je bilo Gondžagul i da se seća ovih dana strepnje.

Odbila amniocentezu

Nakon što je uradila sve neophodne analize i one su pokazale da je dete dobro, glumicu su posavetovali da za svaki slučaj ode i na amniocentezu, što je ona na kraju odbila.

– Poslušala sam svoj unutrašnji glas i nisam uradila amniocentezu. Povremeno bi me uhvatio strah, ali je onaj glas u meni ponavljao – sve je kako treba, ne plaši se. Tad sam već bila ušla u 40. godinu, a osećala sam se mladom, pa sam se i ponašala poput mladih majki. U kući smo, recimo, imali dve mačke i prijatelji su nam savetovali da ih za bebino dobro izbacimo, ali ja to nisam učinila, iako bi svaka sredovečna majka baš tako postupila – ispričala je glumica.

Njen sin Aksel danas ima 12 godina, a njegova mama je srećna, bezbrižna i nastavlja da se bavi svojim poslom, zadovoljna jer je ostvarila sve što je želela.

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.