JUPITER JE KRENUO RETROGRADNO: Sad 6 PLANETA pravi HAOS i sprema KATAKLIZMU, ova 4 ZNAKA će se HVATATI ZA GLAVU
Planeta, Foto: Printscreen/ Youtube/ NASA

astro planete

JUPITER JE KRENUO RETROGRADNO: Sad 6 PLANETA pravi HAOS i sprema KATAKLIZMU, ova 4 ZNAKA će se HVATATI ZA GLAVU

Retrogradni Jupiter u Biku je astrološki aspekt koji se javlja kada Jupiter, planeta ekspanzije, obilja, učenja i duhovnosti, putuje unazad kroz znak Bika

Objavljeno:

Retrogradnim planetama Uranu, Neptunu, Saturnu i Plutonu od juče se pridružio i Jupiter, tako da će tim tempom nastaviti do januara 2024. godine.

Ovaj položaj Jupitera može imati poseban uticaj na natalnu kartu osobe i doneti određene karakteristike i izazove.

Evo nekoliko ključnih tačaka o retrogradnom Jupiteru u Biku:

Jupiter
foto: Profimedia

Materijalno usmeren

Bik je znak koji je često povezan sa materijalnim dobrima, finansijama, i udobnošću u životu. Kada Jupiter, planeta proširenja, retrogradira kroz Bik, to može ukazivati na duboko razmišljanje o materijalnim vrednostima i značaju prosperiteta u životu.

Introspekcija

Retrogradni Jupiter u Biku može podstaći introspekciju i unutarnju refleksiju o ličnim vrednostima i ciljevima. Možda ćete se pitati šta stvarno cenite u životu i kako biste mogli bolje da ostvarite svoje materijalne ambicije.

Rast kroz praktičnost

Ovaj položaj Jupitera često ukazuje na to da je lični rast i razvoj povezan sa praktičnim aspektima života. To može uključivati učenje kako bolje da upravljate svojim finansijama, razvoj poslovne veštine ili ulaganje u stabilne i dugoročne vrednosti.

Sporiji napredak

Retrogradni Jupiter obično usporava energiju ove planete, što znači da postoji tendencija da se stvari odvijaju sporije nego što biste želeli. To može zahtevati strpljenje i upornost kako biste postigli svoje ciljeve.

Jupiter
foto: Printscreen/ Twitter/ @MASA_06R

Duhovno razmišljanje

Iako je Bik često povezan sa materijalnim aspektima života, retrogradni Jupiter ovde može podstaći i dublje duhovno razmišljanje. Možda ćete razmišljati o tome kako materijalno bogatstvo utiče na vašu duhovnost i moralne vrednosti.

Možda ćete se suočiti sa situacijama koje će vam omogućiti da bolje razumete vašu vrednost i kako da je iskoristite.

Ovaj aspekat će najviše uticati na Bikove, Lavove, Vodolije i Škorpije.

BIK

Imaćete utisak da zaslužujete više i da niste dovoljno postigli u životu. Vaša potreba za ekspanzijom oseća se na svim životnim poljima, pa ćete shvatiti da su vam očekivanja bila prevelika.

LAV

Retrogradni Jupiter donosi vam usporavanje realizacije planova u karijeri. Imate ambicije koje trenutno nisu moguće ili se odlažu, pa ćete osetiti da vam je samopouzdanje poljuljano.

VODOLIJA

Retrogradni Jupiter donosi vam usporavanje realizacije poslova oko nekretnina. Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu stana, najbolje je da o tome razmišljate od naredne godine.

ŠKORPIJA

Retrogradni Jupiter donosi vam krizu na poslu. Imaćete otežan odnos sa osobom koja vam je nadređena. Smatraćete da zaslužujete veću poziciju u karijeri.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.