OVO JE TAČAN DAN U NEDELJI KADA TREBA IĆI NA PRVI SASTANAK: ČESTO birate NAJGORU opciju, a da to ni NE ZNATE
Ilustracija, Foto: Profimedia

BITAN JE DAN

OVO JE TAČAN DAN U NEDELJI KADA TREBA IĆI NA PRVI SASTANAK: ČESTO birate NAJGORU opciju, a da to ni NE ZNATE

U ovim danima je najbolje da imate prvi sastanak sa simpatijom.

Objavljeno:

Ukoliko ste mislili da ne postoji poseban dan za izlazak sa osobom koja vam se dopada, u pravu ste, jer je svaki dan pravi za to ali stručnjak objašavanja koji tačno dani su idealni za prvi sastanak, a koje bi trebal oda provodite sa prijateljima.

Stručnjaci za veze kažu da su petak i subota uveče najgora opcija za izlazak sa osobom koja vam se dopada jer verovatno većina ne želi da to vreme provede s nekim ko mu nije blizak.

Petak i subotu treba iskorisititi za druženje sa pravim prijateljima, za aktivnosti i događaje koje volite. Ako u subotu imate loš spoj, više će vam ostati u sećanju nego, recimo, da se dogodio u sredu.

Zabava, Žurka, Alkohol, Prijatelji
foto: Profimedia

Ukoliko se pitate koji je najbolji dan za izlazak s nekom osobom, stručnjaci za partnerske odnose kažu da je to četvrtak. Ako sastanak ne protekne onako kako ste želeli, možete da se izvinite i raniji odlazak kući opravdate činjenicom da je sutra radni dan.

S druge strane, ako vam se potencijalna partnerka dopala i želite ponovo da je vidite, možete da je pozovete da izađete u petak ili subotu ili pak na nedeljni ručak. Nećete pogrešiti ni ako za prvi spoj odaberete sredu, samo je važno da petak i subotu rezervišete za druženje sa bliskim i dragim osobama.

BONUS VIDEO

03:55

EVO KAKO DA ZNATE DA LI STE U TOKSIČNOJ VEZI! Psihoterapeut Ćulafić objasnila kako da prepoznate da vas PARTNER MANIPULIŠE

(Espreso/novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.