KOSMOS ŠALJE NOVE SIGNALE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Ovo ih očekuje od SUTRA, 15. SEPTEMBAR je velika prekrtnica
Mesec, Foto: Espreso

astro

KOSMOS ŠALJE NOVE SIGNALE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Ovo ih očekuje od SUTRA, 15. SEPTEMBAR je velika prekrtnica

Iako bolno otpuštanje nečega poznatog može značiti rast

Objavljeno:

Sveže razdoblje mladog meseca u Devici nosi sa sobom određene izazove i prilike koje treba da prihvatimo otvorenog srca. Važno je zapamtiti da ponekad otpuštanje nečega što je poznato može biti bolno, ali je nužno za naš dalji rast.

U kulturama u kojima se Mesec ceni, mladi mesec u Devici uvek se povezivao s novim počecima i ponovnim pokretanjem. U septembru nas očekuje mladi mesec u Devici i to 15. septembra u 03.39, što će uticati na svakoga od nas. Za neke će to značiti kraj jednog ciklusa i početak novog, dok će drugi razmišljati o svojim principima i vrednostima.

Znak Device često se povezuje s redom, što ima svoje razloge - Device vole stvari dovesti u red, ne samo u svom fizičkom okruženju, već i u svom životu. Svi ćemo težiti promeni i organizaciji svog života. Ovo će razdoblje biti posebno važno za kreativce i one koji rade s rečima, budući da je Merkur, vladajuća planeta Device, zaštitnik pesnika, pisaca i onih koji se izražavaju rečima.

Ako se bavite pisanjem, mlad mesec u Devici nudi sjajnu priliku za razvoj vašeg potencijala. Takođe, vreme je da se pozabavite svojim zdravljem i razmislite o redovnom vežbanju ili prilagođavanju navika u ishrani - mlad mesec u Devici pomoći će vam u transformaciji na bolje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Svaki horoskopski znak će imati svoje lekcije tokom ovog perioda:

Ovan

Mlad mesec u Devici podstiče osobe rođene u znaku Ovna da se dublje usmere na svoje prioritete i ciljeve. Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj i energičnoj prirodi, ali ovaj mladi mesec će ih podstaći da uspore, zastanu i razmisle o svojim emocijama i osećajima. Moguće su promene u okolini ili sukobi uzrokovani preoštrim izjavama. Umesto konflikta, bolje je posvetiti vreme sebi. Na primer, isprobati novu metodu meditacije ili introspekcije kako bi bolje razumeli svoje unutrašnje želje i potrebe.

Bik

Za Bikove je mlad mesec u Devici idealno vreme za samoisceljenje i refleksiju. Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i praktičnosti, ali ovaj mlad mesec će ih podstaći da razmotre svoje rutine i navike. S obzirom na to da će vladajuća planeta Bika, Venera, biti u znaku Lava, moglo bi doći do sklonosti prema egocentričnosti. No, prisutnost Meseca u Devici poziva Bikove da bolje razumeju sebe i da razmotre svoje prioritete. Ovo je vreme za dodavanje novih elemenata u svoj život kako bi se osećali svežije i inspirisanije.

Blizanci

Blizance očekuje razdoblje smirenosti tokom mladog meseca u Devici. Za Blizance, koji su po prirodi radoznali i društveni, ovo razdoblje neće doneti drastične promene, već će ih podstaći na razmišljanje o konceptima udobnosti i sigurnosti. Tokom ovog razdoblja mogli biste provesti više vremena s voljenima i dublje se povezati s porodicom. Mlad mesec će vas podstaći da se posvetite svojim unutrašnjim emocijama i porodičnim vezama.

Rak

Za Rakove će mlad mesec u Devici naglasiti važnost komunikacije i okoline. Tokom ovog razdoblja, mogli biste se suočiti s nesporazumima i izazovima u komunikaciji s drugima. Važno je naučiti važne lekcije o komunikaciji i razmeniti svoje misli i osećaje na konstruktivan način. Ovo je takođe dobro vreme za promišljanje o svojoj okolini i kako je možete poboljšati kako bi bila podsticajna i inspirišuća.

Lav

Lavovi će se tokom mladog meseca u Devici usmeriti na svoje finansije. Budući da će Mesec biti u Devici, znaku poznatom po racionalnosti i organizovanosti, Oni će biti podstaknuti da bolje razmotre svoje finansijske navike. Umesto da troše impulsivno, ovo je vreme za sastavljanje budžeta i razmišljanje o dugoročnim finansijskim ciljevima. Lavovi bi trebalo da preispitaju svoje troškove i razmotre kako mogu bolje upravljati svojim finansijskim resursima.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Devica

Device će se tokom ovog razdoblja osećati posebno produktivno jer će mlad mesec biti u njihovom znaku. Međutim, Device bi trebalo da paze da ne budu previše samokritične i perfekcionističke, jer to može ograničiti njihov uspeh. Ovo je vreme za razmišljanje o svojim idejama i ciljevima i kretanje u njihovu realizaciju. Device bi trebalo da nauče verovati sebi i svojim sposobnostima kako bi postigle svoj puni potencijal.

Vaga

Vage će tokom mladog meseca u Devici tražiti ravnotežu u svom društvenom životu i odnosima. Mars-Venera sekstil pozitivno će uticati na njihovu kreativnost i društveni život, ali Mars u Vagi može uzrokovati impulsivnost i nestrpljivost. Tokom ovog razdoblja, Vage bi trebalo da paze da održavaju ravnotežu između društvenih aktivnosti i samoće. Takođe, trebalo bi mudro da koriste svoje resurse kako bi ostale uravnotežene.

Škorpion

Škorpioni će tokom mladog meseca u Devici razmišljati o svojim profesionalnim aktivnostima i ciljevima. Mogli bi se suočiti s impulsima za dramatičnim promenama u svojoj karijeri, ali bi trebalo pažljivo da razmisle pre nego što donesu odluke. Ovo je vreme za razmišljanje o svojim idealima i planovima za karijeru te kako ih možete ostvariti. Trigon Mesec-Jupiter podstaći će optimizam za budućnost, pa Škorpioni treba da veruju da mogu postići svoje ciljeve.

Strelac

Uvek aktivni Strelci sa sjajnim očima možda neće izgledati kao obično za vreme mladog meseca. Očekuje vas period preispitivanja vaših profesionalnih aktivnosti, mogu se javiti misli o dramatičnim promenama u vašoj karijeri.

Nemojte odmah ustuknuti pred ovim impulsima. Bolje je pokušati "dovesti stvari u red", razumeti svoje ideale i planove za karijeru. Ako uspešno preispitate principe ili put svoje profesionalne delatnosti, mladi mesec u Devici pružiće vam obećavajuće prilike na početku novog ciklusa.

Ako ste se u poslednje vreme osećali zbunjenim ili čak pesimističnim, trigon između Meseca i Jupitera će podstaći optimizam za budućnost.

Jarac

Jarčevi, koji su poznati po svojoj ozbiljnosti i odgovornosti, tokom mladog meseca u Devici mogli bi se suočiti s potrebom da prošire svoje horizonte i razmišljaju izvan svojih uobičajenih okvira. Mlad mesec će ih podsetiti da ne moraju uvek preuzimati odgovornost za druge i da je važno zaštititi svoje resurse. Ovo je vreme za istraživanje novih područja i razmišljanje o svojim ličnim i profesionalnim ciljevima.

Vodolija

One će doživeti radikalne unutrašnje promene. Uran, njihova vladajuća planeta, biće u trigonu s Plutonom, što će uzrokovati duboke promene u njihovom unutrašnjem svetu. Ovo je vreme za suočavanje s emocionalnim preokretima i postavljanje ličnih granica. Vodolije bi trebalo da obrate pažnju na svoju intuiciju i prihvate promene kao priliku za rast i transformaciju.

Ribe

Ribe će doživeti "otvaranje očiju" u vezi s partnerstvima i odnosima. Ovo je vreme za razmišljanje o svojim vezama iz drugačijeg ugla i postavljanje realnih očekivanja. Takođe, moglo bi doći do promena i rasta u duhovnom životu, a Ribe bi trebalo da obrate pažnju na svoju intuiciju i filozofska razmatranja.

Svaki znak će doživeti uticaj mladog meseca u Devici na svoj način, ali zajedničko im je da će se suočiti s izazovima i prilikama za lični rast i razvoj. Važno je otvoriti se promenama i prihvatiti ih kao priliku za dublje razumevanje sebe i svojih ciljeva.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.