STARI ZABORAVLJENI SRPSKI DORUČAK PONOVO SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Liči na PALENTU, ali UKUS ne može da se POREDI
Jajaruša u šerpi, Foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

kida koliko je dobro

STARI ZABORAVLJENI SRPSKI DORUČAK PONOVO SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Liči na PALENTU, ali UKUS ne može da se POREDI

Jajaruša je srpski doručak koji je skroz zaboravljen, a sada svi traže recept koji nema konkurenciju

Objavljeno:

Napravite jelo za doručak koje satima drži sitost.

Možete da ga ponesete i na posao, podseća na kačamak, ali je mnogo ukusnije.

Naziv mu je specifičan - jajaruša.

Potrebno vam je samo pet sastojaka, a evo i koji su:

Jelo
foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

1l mleka

1 kašičica soli

1 šolja ulja, a može i manje

Jelo
foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

4 jaja

1 kašika kukuruznog brašna ili palente

Priprema: U posebnu činiju umutite mleko, so, 1 kašiku palente i 4 jaja. U šerpicu stavite ulje ili mast i uključite je da se zagreje.

Jelo
foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja

Kada se masnoća zagreje, sipajte mleko sa jajima i palentom i mešajte dok se sve ne zgusne tako da dobijete glatku smesu. Ovaj ukusan doručak možete da ponesete na posao. Bar ćete znati šta jedete!

Bonus video:

01:13

ZDRAV ROLAT BEZ BRAŠNA! Influenserka Rosićka podelila recept u najgledanijem kulinarskom TV šou programu Majke i snajke

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.