UZ OVU TABELU IZRAČUNAJTE KOJE GREHE IMATE U OVOM ŽIVOTU: Numerologija otkriva TAJNU KARMIČKOG BROJA, koji je vaš
Karma, Foto: Ivona Jelić Excel

otkrijte

UZ OVU TABELU IZRAČUNAJTE KOJE GREHE IMATE U OVOM ŽIVOTU: Numerologija otkriva TAJNU KARMIČKOG BROJA, koji je vaš

Karmički broj se računa uz pomoć vašeg imena, evo kako da ga izračunate

Objavljeno: 14:42h

U numerologiji, svako ima broj karmičkog duga, koji može otkriti koju lekciju ili karmu vaša duša treba da nauči. Taj broj je određen imenom koje ste dobili kada ste rođeni. Da biste saznali svoj broj karmičkog duga, sve što treba da uradite je da dodate brojeve slovima svog punog imena i prezimena koristeći donju tabelu i saberete ih.

*Napomena: Zamenite slova Ć, Č, Đ, DŽ, LJ, NJ, Š, Ž sa C, D, L, N, S, Z.

Tabela
foto: Ivona Jelić Excel

Na primer, ako je vaše rođeno ime Ana Matas, dodaćete: 1 + 5 + 1 + 4 + 1 + 2 + 1 + 1 = 16 Zatim ćete ovaj rezultat svesti na jednu cifru: 1 + 6 = 7

Napomena: Brojevi 11 ili 22 su glavni brojevi i nisu svedeni na jednu cifru. U gornjem primeru, Ana ima karmički dug broj 7.

Saznajte šta znači broj vašeg karmičkog duga

Broj 1

U prošlim životima poziv vaše duše nije bio negovan. Uvek stavljate druge ispred sebe i većinu svog vremena provodite brinući o drugima. Možda niste zaista voleli sebe i verovatno ste imali nisko samopoštovanje ili nizak osećaj samopoštovanja. U ovom životu ste se vratili da zaista shvatite da ste važni i da ćete najbolje služiti drugima ako ste srećni. Možda će vam život postaviti mnoge izazove koji će vas naterati da se zauzmete za sebe i otkrijete ko ste zaista.

Broj 2

U prošlim životima cenili ste materijalne stvari i fizički svet više od svoje duše, sopstvene intuicije ili osećanja. Upali ste u zamku svog ega i zanemarili duhovni ili stvaralački poziv svoje duše. U ovom životu ste se vratili da iskusite drugu stranu životne radosti, kreativnosti i zadovoljstva. Vratili ste se da biste se oslobodili tereta materijalnog sveta i umesto toga tražili zadovoljstvo i svrhu u onome što radite. Možda će vam život poslužiti u mnogim situacijama u kojima ćete biti primorani da gledate dalje od spoljašnjeg i fokusirate se na unutrašnje. Možda ćete se osećati vođeni i zaista slediti svoje strasti i verovati tom malom glasu u sebi.

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

Broj 3

U prošlim životima nikada niste bili u stanju da se izrazite ili založite za ono u šta ste zaista verovali. Možda ste se osećali potlačenim ili nesposobnim da autentično živite svoju istinu. Možda niste bili u stanju da komunicirate ili prenesete poruku ili istinu. U ovom životu se vraćate da naučite da podignete glas i verujete u izražavanje sebe. Takođe ste vraćeni da predate važnu poruku svetu.

Broj 4

U prošlim životima, vaš dom i porodični život nisu bili mesto gde ste se osećali udobno i bezbedno. Mir i udobnost koji proizilaze iz boravka u lepoj kući, sa dobrom porodicom su nešto što nikada niste iskusili ili uzimali zdravo za gotovo. U ovom životu, poslani ste da naučite vrednost porodice i doma i koliko je važno stvoriti bezbedno i mirno okruženje za procvat. Takođe, naučili ste važnost podrške i ljubavi onih oko vas. Možda ćete imati mnogo prilika u ovom životu da popravite porodične odnose i obezbedite stabilno i bezbedno okruženje za svoje voljene.

Broj 5

U prošlim životima, tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te tačke da ste postali vezani, potrebni i pohlepni. Vrlo je verovatno da ste iskoristili svoj šarm da postignete svoje ciljeve, čak i ako to nije bilo u najboljem interesu onih oko vas. Možda ste takođe imali aferu ili ste manipulisali drugima da biste uradili stvari onako kako ste ih zamislili. U ovom životu ste se vratili da naučite da poštujete druge i stvarate zdrave granice u odnosima. Takođe ste došli da naučite kako da izrazite svoju istinu, bez potrebe za manipulacijom ili veštačkim osećanjima.

Indija, Devojka, Indijska devojka, Horoskop
foto: Profimedia

Broj 6

U prošlim životima, možda ste zanemarili svoje zdravlje ili patili od iscrpljujuće bolesti. Možda vam je takođe bilo teško da upravljate svojim vremenom i nađete ravnotežu između posla, odmora i zabave. Ovo je verovatno zbog činjenice da niste bili u stanju da izrazite svoje emocije. Poslani ste u ovaj život da negujete i lečite svoje emocije i da shvatite da vaša osećanja igraju značajnu ulogu u vašem fizičkom zdravlju. Život može baciti mnoge izazove na vas, zato neka vaše zdravlje bude prioritet kako biste mogli da počnete da brinete o sebi i da svom telu pružate negu koja mu je potrebna. Zdrava ishrana, vežbanje i meditacija su svakako neophodni za ovaj karmički broj.

Broj 7

U prošlim životima donosili ste mnoge odluke na osnovu sopstvenih potreba i nedostajalo vam je saosećanja i empatije za rezultate tih odluka i kako su one uticale na druge. Možda niste bili u stanju da saosećate sa drugima i verovatno ste imali veoma jak osećaj da je život borba ili takmičenje. Došli ste u ovaj život da biste iskusili radost i tok života, a možda se čak osećate pozvanim da služite drugim ljudima. Vaše lekcije u ovom životu se odnose na saosećanje prema onima oko vas. Takođe morate da naučite kako da donosite odluke koje služe vašem najvećem dobru, a ne van konkurencije ili potrebe da sastavljate kraj s krajem.

Broj 8

U prošlim životima niste uspeli da živite život punim plućima i imali ste problema da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Možda ste uvek nalazili način da izbegnete da vidite stvarnost i umesto na sebe, oslanjali ste se na druge kada je trebalo da pokupite delove svog života. Takođe, možda ste imali problema sa zavisnošću ili niste uspeli da postavite svoj život u pravcu koji zapravo podržava rast vaše duše. U ovom životu ste se vratili da naučite da preuzmete punu odgovornost za svoj život i pravac svoje duše. Ovde ste da naučite kako da vidite istinu svog života i dođete do srži svrhe i misije svoje duše. Umesto da se izgubite u zavisnosti i pokušate da pobegnete od stvarnosti, u ovom životu ćete biti dovedeni u situacije u kojima ćete morati da se suočite sa svime što vam život baci.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Broj 11

U prošlim životima igrali ste po pravilima, radili ono što je društvo očekivalo od vas i živeli prilično pozitivnim i prijatnim životom. Međutim, niste uspeli da poslušate zov svoje duše i iskoristite avanturističke prilike koje su vam se često pružale. Dozvolili ste da strah od nepoznatog spreči vašu dušu da krene napred i spreči vas da iskusite drugu stranu života. U ovom životu ste se vratili da iskoristite te šanse, da donesete smelije odluke i naučite kako da pratite svoju intuiciju. Strah vas ovog puta neće sprečiti da bilo šta uradite, a moći ćete da se opustite i istražite mnoge mogućnosti koje su pred vama.

Broj 22

U prošlim životima, radije ste ostajali u senci i nikada niste istinski pokazali svetu svoje brojne talente ili sposobnosti. Izbegli ste pažnju i umanjili svoje veštine i sposobnosti. U ovom životu ste se vratili da pokažete svetu svoje talente i na neki način preuzmete vodeću ulogu. Poslani ste da iskoristite svoju punu snagu i potencijal da ostavite svoj trag u svetu. Ovog puta život će vam pružiti mnogo prilika u kojima ćete moći da pokažete najbolje od sebe. Predodređeni ste da izvršite veliki uticaj na svet.

EKSPERT OTKRIO U KOM MESECU NAS ČEKAJU PARE! Fascinantne stvari na LJUBAVNOM PLANU! U oktobru moramo da budemo OPREZNI:

05:15

EKSPERT OTKRIO U KOM MESECU NAS ČEKAJU PARE! Fascinantne stvari na LJUBAVNOM PLANU! U oktobru moramo da budemo OPREZNI!

(Espreso/ Atma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.