JEDNA STVAR ĆE VAM SKINUTI SALO SA STOMAKA I STANJITI STRUK: Rezultati su vidljivi ODMAH, a POTPUNO JE BESPLATNA
Mršavljenje, Foto: Profimedia / Serhiy Stakhnyk / Alamy / Alamy /

mršavite zdravo

JEDNA STVAR ĆE VAM SKINUTI SALO SA STOMAKA I STANJITI STRUK: Rezultati su vidljivi ODMAH, a POTPUNO JE BESPLATNA

Promenite samo jednu naviku i gledajte kako se sve menja, ništa ne mora biti savršeno, bitno je da počnete

Objavljeno:

Svi se nekada mučimo sa viškom kilograma, pogotovo ako radimo posao na kome se dosta sedi ili se generalno prosto ne krećemo dovoljno, a svoja nezadovoljstva namirujemo nepravilnom ishranom.

Zato primenite neki od ovih navika koje će vam smanjiti stomak, uostalom osećaćete se puno bolje, najbolje od svega, većina je potpuno BESPLATNA:

Šetajte svakog dana! To ne znači da se otisnete u obilazak izloga, "nogu pred nogu", već da pređete bar dva do tri kilometra brzim hodom. A brzi hod je onaj tokom kojeg ne možete da pričate s prijateljicom a da se ne zadišete.

Suknja, Moda, Noge, Šetnja, Ulica
foto: Profimedia

Promenite ishranu tako što ćete rafinisane ugljene hidrate zameniti proteinima. Njih nema samo u mesu, već i u pristupačnijim namirnicama kao što su jaja, pasulj, sočivo i soja.

Ograničite nivo stresa, jer povišeni kortizol povlači lančanu reakciju koja rezultira naslagama na stomaku. Duboko disanje je odličan način da se izborite s napadima stresa.

Obezbedite sebi dovoljno kvalitetnog sna. Pokušajte da odete na spavanje pre ponoći, spavajte u zamračenoj, provetrenoj prostoriji. Manjak sna takođe dovodi do pojačanog lučenja kortizola.

(Espreso/ Lepa & srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.