OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA UNIŠTITE ZAGORELI DEO NA TIGANJU: Dovoljno je samo da pospete i SAČEKATE (VIDEO)
Čišćenje zagorelog tiganja, Foto: Printscreen TikTok/sisterpledgecleans

sjajno

OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA UNIŠTITE ZAGORELI DEO NA TIGANJU: Dovoljno je samo da pospete i SAČEKATE (VIDEO)

Kao i za dosta drugih stvari,TikTok ima trik za to!

Objavljeno: 10:06h

Zagorelo posuđe više vas neće mučiti. Oni koji provode mnogo vremena u kuhinji uvek mnogo čiste, kao i celu kuhinju i posuđe.

Na sreću, postoji mnogo saveta za čišćenje, na primer kako očistiti staklo na vratima rerne, indukcionoj ploči ili čak i na vratima kuhinjskog ormarića. Ali što je s onim dvardokornim dladamama na našim voljenim loncima i tavama?

Pleh, Zagoreli pleh
foto: Profimedia

Ako ima potrebe da besprijekorne i sjajne posude za pečenje postaju prljave i pune prljavštine. Prolivanje hrane ostavlja mrlje i tragove koje je teško očistiti, bez obzira na to koliko jako protresete tiganj. Ne, kao i za dosta drugih stvari,TikTok ima trik za to!

Jedna žena je podelila svoj trik za savršeno čišćenje posuda za pečenje sa samo jednim proizvodom - koka-kolom, kako piše Miror. U video snimku koji se deli na TikTok-u, dijetalna koka-kola se koristi ako jelo treba da pokrije celu donju površinu i ako se ostavi da se koristi tokom noći. Posuda se natim očisti deterdžentom za pranje suđa, a izgorjeli komadiće lako se daju i čiste, vraćajući sjaj posuđu.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.