POZNATI PEVAČ TEŠKO BOLESTAN: Otkazao sve NASTUPE, priznao je OD ČEGA BOLUJE, fanovima nije dobro
Brus Springstin, Foto: Prinstcreen/Instagram/springsteen

saopštili

POZNATI PEVAČ TEŠKO BOLESTAN: Otkazao sve NASTUPE, priznao je OD ČEGA BOLUJE, fanovima nije dobro

Prema Klinici Mayo, peptički ulkusi su otvorene rane koje se razvijaju na unutrašnjoj sluznici želuca i gornjem delu creva.

Objavljeno: 08:44h

Brus Springstin i E Street Band i službeno su otkazali sve svoje septembarske nastupe jer se slavni The Boss leči od peptičkog ulkusa, odnmosno čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

Springstin je putem društvenih mreža objavio zvanično saopštenje u kojem je napisao da su on i The E Street Band odložili sve nastupe koji su trenutno planirani za septembar, počevši od današnjeg (8. septembar), koncerta zakazanog za JMA Wireless Dome u Sirakuzi, u državi Njujork. U izjavi se i navodi da se Springstin leči od peptičkog ulkusa i da je odluka njegovih medicinskih savetnika da treba da odloži ostatak svojih septembarskih nastupa.

Uskoro ćemo se vratiti

“The E Street Band je slomljen zato što smo morali da odložimo nastupe. Prvo, izvinjenje našim fantastičnim obožavaocima iz Filadelfije koji su nam nedostajali. Vratićemo se da odradimo te nastupe. Hvala vam na razumevanju i podršci. Obožavamo da sviramo u Americi i radujemo se novim sjajnim trenucima. Uskoro ćemo se vratiti”.

Prema Klinici Mayo, peptički ulkusi su otvorene rane koje se razvijaju na unutrašnjoj sluznici želuca i gornjem delu creva. U teškim slučajevima može dovesti do bolesti koja može da rezlultira unutrašnjim krvarenjem, rupama u zidu želuca, začepljenja, pa čak i raka želuca.

00:30

Američka turneja Milice Pavlović

00:14

Američka turneja Milice Pavlović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.