PRIČATE LI NEVALJALO ILI STE DAHTALICA: Evo koji sve STRASTVENI tonovi postoje u SE*SU, pravi su PUTOKAZ za ORGAZAM
Intimni odnosi, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

ovo morate znati

PRIČATE LI NEVALJALO ILI STE DAHTALICA: Evo koji sve STRASTVENI tonovi postoje u SE*SU, pravi su PUTOKAZ za ORGAZAM

Verovatno ste se susreli sa nekim od poznatih zvukova strasti u krevetu tokom intimnih odnosa, a sada ćete saznati koje značenje ima svaki zvuk ponaosob.

Objavljeno:

I žene, ali i muškarci imaju čitav repertoar zvukova koje proizvode tokom se*sa. Otkrivamo vam značenja strastvenih tonova.

Pričalica

Ako on ili ona za vreme seksa često govore: „Daaa, toooo, tako si seksi, tako mi je dobro!“, verovatno ih pale nevaljale priče. Porazgovarajte o tome - možda bi voleli da čuju i od vas nešto bezobrazno.

Ćutolog

Druga polovina voli da ćuti? Bez brige, to ne znači da joj nije dobro. Muškarac je tih da bi odložio orgazam, dok je žena pak koncentrisana na to da do njega dođe. Ne zamarajte ih da troše energiju na ispuštanje glasova već ispoštujte skromne glasovne mogućnosti.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Dahtalica

Pojačano dahtanje je siguran znak da je vrhunac blizu. U odnosu na želje usporite ili ubrzajte ritam. Neka ovaj zvuk bude vaša ideja vodilja za dostizanje zvezdanih vrhunaca.

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.