OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DELE VRHUNSKI SPORTISTI: Nikad ne biste pogodili koji ASOVI su rođeni pod istom ZVEZDOM
Ilustracija, Foto: FS-Stock / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO SPORT

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DELE VRHUNSKI SPORTISTI: Nikad ne biste pogodili koji ASOVI su rođeni pod istom ZVEZDOM

Istraživači su analizirali natalne karte vrhunskih sportista kako bi otkrili eventualne trendove, a rezultati su zanimljivi.

Objavljeno: 17:42h

Prema istraživanju objavljenom na portalu "South Florida Astrologer", čini se da se najbolji sportisti rađaju pod znakom Vodolije.

Vodolija se ističe kao najčešći znak među vrhunskim sportistima. Čak 21% njih ima Sunce ili Mesec u znaku Vodolije. Sledeći najčešći znak je Rak, s 12% sportista. Najređi znakovi među sportistima su Škorpija, sa samo 4%, i Bik, s 3%.

Trake za vežbanje, Vežbanje, Trening
foto: Profimedia / Yevhen Rychko / Panthermedia /

Zanimljivo je napomenuti da se najveći broj Vodolija ne može objasniti višom stopom rođenja u januara i februaru jer su to zapravo meseci s najmanje rođenih. Osim toga, Mesec u Vodoliji se ne može povezati s teorijama o učestalosti rođenja po mesecima jer Mesec mijenja horoskopske znakove otprilike svaka dva do tri dana.

Među vrhunskim sportistima koji imaju Sunce ili Mesec u Vodoliji nalaze se Majkl Džordan, Muhamed Ali,Vejn Gretski, Džesi Ovens, Krisitjano Ronaldno i "Babe Ruth". S druge strane, vrhunski sportisti rođeni pod znakom Bika ili Škorpije uključuju Diega Maradonu, čije je Sunce u Škorpiji, Flojda Majveadera, s Mesecom u Biku, i Rogera Federera, s Mesecom u Škorpiji.

01:26

NOVAKA POKRETALI INAT I ŽELJA ZA OSVETOM?! Trener: Ovo je tek početak! On je i fizički i mentalno najsremniji sportista NA SVETU!

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.